Огляд на Thorne, Sleep+ Wild Blueberry, Підтримка сну, 15 шт

Thorne, Effusio Sleep+ Wild Blueberry

Огляд на Thorne, Sleep+ Wild Blueberry, Підтримка сну, 15 шт

Thorne, Effusio Sleep+ Wild Blueberry

Опис

Ваш квиток до країни снів.

Кожен розчинний у воді диск зі смаком чорниці містить розслаблюючу суміш інгредієнтів для міцного сну: L-теанін, мелатонін та ромашка.

Без додавання шкідливих речовин

Якщо ви страждаєте внаслідок зміни часових поясів, недосипаєте через перевтому, працюєте в нічну зміну або просто зазнаєте труднощів із засинанням ночами, добавка Sleep+ допоможе вам досягти глибокого і відновлюючого сну, необхідного для того, щоб прокинутися готовим до повсякденної роботи.

Як добавка Sleep+ покращує цикл сну?

Огляд інгредієнтів добавки Sleep+ від Thorne

Мелатонін – натуральний гормон сну

Високоякісний мелатонін у додатку Sleep+ підтримує природні гормональні сигнали, що посилаються тілу та мозку, які спонукають до сну та покращують якість нічного відпочинку. Клінічні дослідження показують, що добавка з мелатоніном може:

L-теанін - заспокійлива дія для тіла та розуму

У додатку Sleep+ використовується найбільш вивчена форма L-теаніну на ринку. Цей запатентований L-теанін покращує цикл сну та допомагає:

Ромашка - традиційна рослина для спокійного сну

Ромашка (Matricaria recutita) століттями використовувалася у традиційній народній медицині при порушеннях сну та тривожних почуттях завдяки заспокійливим властивостям. Клінічні дослідження свідчать, що ромашка покращує сон.

Використання

Опустіть один диск у 120-180 мл (4-6 унцій) рідини на вибір, дайте йому розчинитися, потім добре перемішайте. Пийте за 30 хвилин до сну або відповідно до рекомендацій лікаря.

Просте приготування за три кроки: опустіть диск у воду; перемішайте або збовтайте до повного розчинення; насолоджуйтесь!

Композиція

Целюлозний порошок, гліцерин (рослинного походження), екстракт кілайї, пулулан, вівсяна клітковина, екстракт спіруліни (барвник), ксилітол, очищена вода, ароматизаторів, екстракт стевії (лист) (ребаудіозид А 95%), лимонна кислота.

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
Розмір порції: Один диск
Порцій в упаковці: 15
Кількість в 1 порції% від добової норми
L-теанін200 мг*
Екстракт ромашки (Matricaria recutita) (квітуча верхівка)100 мг*
Мелатонін1 мг*
* Добову норму не визначено.