Thorne, Kids Multi+, Мультивітаміни для дітей, 30 шт

Код: 31475
Основне фото товара Thorne, Kids Multi+, Мультивітаміни для дітей, 30 шт
(5)
Харчова добавка. Комплексні вітаміни для дітей. Реальна угода. Торн Ексклюзив. Без пластику. Без глютену. Без молочних продуктів. я не. Нуль цукру. Kids Multi + складається з поживних речовин найвищої якості для підтримки здоров’я вашої дитини ще...
Вага: 0.17 кг

Thorne Мультивітаміни для дітей 30 шт

Thorne, Kids Multi+, Мультивітаміни для дітей, 30 шт

Опис

Kids Multi + складається з поживних речовин найвищої якості для підтримки здоров’я вашої дитини без зайвого цукру чи наповнювачів, які містяться в звичайних полівітамінах для дітей. 

Надзвичайно смачний полуничний смак ківі гарантує, що навіть найвибагливіші гурмани зможуть поїсти без нарікань.

Всеохоплюючий базовий комплекс із чудовим смаком полуниці та ківі — чудовий спосіб допомогти вашій малечі розвиватися — містить інгредієнти, які захищають молоді очі від синього світла.

Хоча здорове харчування – це завжди гарне місце для початку, ми знаємо, що діти можуть бути вибагливими в їжі. Саме тут високоякісна харчова добавка може допомогти заповнити прогалини. 

Kids Multi + містить вітаміни та мінерали, необхідні для здорового росту дитини, без цукру, штучних інгредієнтів і непотрібних наповнювачів. Окрім ретельно підібраних вітамінів і мінералів, формула містить поживні речовини, які захищають молоді очі від синього світла мобільних пристроїв. І щоб забезпечити здоровий старт вашій дитині, холін і веганська DHA забезпечують підтримку здорового розвитку мозку дитини, що росте.

Чому це сподобається вашим дітям

Важливі інгредієнти для вашого малюка

Як працює розчинний диск?

Kids Multi + поставляється в легкому у використанні розчинному диску добавки. Просто опустіть диск у воду або улюблену рідину вашої дитини, щоб приготувати смачний напій із полуниці та ківі. Використовуйте воду, щоб допомогти вашій дитині отримати більше вологи, або розмішайте диск в яблучному пюре, йогурті або пластівцях і молоці, щоб отримати більше щоденних поживних речовин. Kids Multi + — це портативне, просте та безпроблемне рішення для покращення харчування вашої дитини.

 Стале рішення: 

Торн прагне до здоровішого майбутнього для дітей, а це означає дбати не лише про їхнє здоров’я, а й про здоров’я їхньої планети. Ось чому ми надаємо пріоритет екологічності, створюючи Kids Multi+.

Використання

Для дітей 4-12 років один раз на день. Опустіть один диск у 4-8 унцій бажаної рідини, дайте диску розчинитися, потім добре перемішайте.

Якщо диск зламався, опустіть усі частини в рідину для повного ефекту. На ефективність це не вплине.

Готовий до використання в 3-2-1.

Композиція

Вівсяна клітковина, ароматизатори, порошок целюлози, екстракт квилахи, діоксид кремнію, барвник (рослинний), ксиліт, пулулан, лимонна кислота, екстракт стевії (листя) (ребаудіозид а 95%), очищена вода, соняшниковий лецитин.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для дітей (Children's Multivitamins)
Біодобавки для дітей