Огляд на Thorne, Kids Multi+, Мультивітаміни для дітей, 30 шт

Thorne, Kids Multi+ Ages 4-12 Strawberry Kiwi

Огляд на Thorne, Kids Multi+, Мультивітаміни для дітей, 30 шт

Thorne, Kids Multi+ Ages 4-12 Strawberry Kiwi

Опис

Kids Multi + складається з поживних речовин найвищої якості для підтримки здоров’я вашої дитини без зайвого цукру чи наповнювачів, які містяться в звичайних полівітамінах для дітей. 

Надзвичайно смачний полуничний смак ківі гарантує, що навіть найвибагливіші гурмани зможуть поїсти без нарікань.

Всеохоплюючий базовий комплекс із чудовим смаком полуниці та ківі — чудовий спосіб допомогти вашій малечі розвиватися — містить інгредієнти, які захищають молоді очі від синього світла.

Хоча здорове харчування – це завжди гарне місце для початку, ми знаємо, що діти можуть бути вибагливими в їжі. Саме тут високоякісна харчова добавка може допомогти заповнити прогалини. 

Kids Multi + містить вітаміни та мінерали, необхідні для здорового росту дитини, без цукру, штучних інгредієнтів і непотрібних наповнювачів. Окрім ретельно підібраних вітамінів і мінералів, формула містить поживні речовини, які захищають молоді очі від синього світла мобільних пристроїв. І щоб забезпечити здоровий старт вашій дитині, холін і веганська DHA забезпечують підтримку здорового розвитку мозку дитини, що росте.

Чому це сподобається вашим дітям

Важливі інгредієнти для вашого малюка

Як працює розчинний диск?

Kids Multi + поставляється в легкому у використанні розчинному диску добавки. Просто опустіть диск у воду або улюблену рідину вашої дитини, щоб приготувати смачний напій із полуниці та ківі. Використовуйте воду, щоб допомогти вашій дитині отримати більше вологи, або розмішайте диск в яблучному пюре, йогурті або пластівцях і молоці, щоб отримати більше щоденних поживних речовин. Kids Multi + — це портативне, просте та безпроблемне рішення для покращення харчування вашої дитини.

 Стале рішення: 

Торн прагне до здоровішого майбутнього для дітей, а це означає дбати не лише про їхнє здоров’я, а й про здоров’я їхньої планети. Ось чому ми надаємо пріоритет екологічності, створюючи Kids Multi+.

Використання

Для дітей 4-12 років один раз на день. Опустіть один диск у 4-8 унцій бажаної рідини, дайте диску розчинитися, потім добре перемішайте.

Якщо диск зламався, опустіть усі частини в рідину для повного ефекту. На ефективність це не вплине.

Готовий до використання в 3-2-1.

Композиція

Вівсяна клітковина, ароматизатори, порошок целюлози, екстракт квилахи, діоксид кремнію, барвник (рослинний), ксиліт, пулулан, лимонна кислота, екстракт стевії (листя) (ребаудіозид а 95%), очищена вода, соняшниковий лецитин.