Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул

Код: 31483
Фото товару Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул
3158 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 11.10.2024, без передоплати
Дііндолілметановий комплекс DIM це рослинний індол, який може мати кілька переваг для здоровя. Хороші дієтичні джерела рослинних індолів включають хрестоцвіті овочі, такі як брокколі, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Дііндолілметан 60 капсул

Pure Encapsulations, DIM Detox, Дііндолілметан, 60 капсул

Опис

Дііндолілметановий комплекс (DIM) — це рослинний індол, який може мати кілька переваг для здоров’я. Хороші дієтичні джерела рослинних індолів включають хрестоцвіті овочі, такі як брокколі, цвітна капуста та брюссельська капуста; Брокколі є особливо хорошим джерелом індол-3-карбінолу. На жаль, напружений графік і оброблені напівфабрикати можуть не забезпечити достатньою кількістю цих інгредієнтів щодня; Вірте чи ні, щоб досягти рекомендованого споживання, вам доведеться з’їдати майже два фунти сирих овочів на день! Ось де «DIM Detox» може прийти.

DIM служить фітонутрієнтом і антиоксидантом. Він може боротися з вільними радикалами, які потенційно можуть пошкодити ваші клітини. Кожна капсула DIM Detox містить BioResponse DIM‚ форму диіндолілметану з високою біодоступністю‚ яка є метаболітом індол-3-карбінолу. Він може підтримувати здоровий баланс естрогену та інших гормонів як у жінок, так і у чоловіків. Він також містить концентрат паростків брокколі, який стандартизовано, щоб містити принаймні 400 мікрограмів сульфорафану, іншої сполуки, яка може полегшити легке запалення.

Крім того, ця добавка містить різноманітні сполуки, такі як HMRlignan (отриманий з норвезької ялини), для підтримки детоксикації, здоров’я кісток, здоров’я грудей, здоров’я серця та когнітивних функцій. NAC (N-ацетил-1-цистеїн), натуральний екстракт розторопші (силімарин) і альфа-ліпоєва кислота сприяють здатності печінки проходити фазу II детоксикаційної ферментної активності. У той же час незамінні амінокислоти, такі як метіонін, таурин і гліцин, забезпечують ефективний клітинний метаболізм і додаткову підтримку детоксикації.

Приймайте дві вегетаріанські капсули щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні однієї пляшки DIM Detox із 60 капсул вистачить приблизно на місяць.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / BioResponse DIM Diindolylmethane Complex 100 мг / (Комплекс крохмалю, диіндолілметану, d-альфа-токоферилсукцинату, фосфатидилхоліну та діоксиду кремнію) (Стандартизовано для вмісту 25% диіндолілметану) Кальцій-D- Glucarate 100 мг / брокколі (Brassica oleracea Italica) Концентрат проростів (ціла рослина) 100 мг / (стандартизований, щоб містити мінімум 400 мкг сульфорафан) hmrlignan (що містить 7-гідроксиматересінол) 10 мг / ліпоїнова кислота Alpha (тиоцинська кислота) 200mg / ne -Ацетил-L-цистеїн (вільна форма) 200 мг / Екстракт розторопші (Silybum Marianum) (насіння) 150 мг / (Стандартизований для вмісту 80% силімарину) L-метіонін (вільна форма) 200 мг / Гліцин (вільний форма) 100 мг / Таурин (вільна форма) 100 мг / Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Містить сою (фосфатидилхолін).

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: містить сою (фосфатидилхолін).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дііндолілметан (Diindolylmethane DIM)