Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул

Код: 31503
Фото товару Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул
Фото складу Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул
Фото використання Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул
Основне фото товара Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул
1180 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Мязові скорочення є частиною того, що дозволяє вашому тілу ефективно функціонувати. Якщо з цим процесом щось не так, ви можете відчути неприємні та незручні судоми. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Muscle Cramp/Tension 60 капсул

Муссиле Крамп/Тенсион, Muscle Cramp/Tension, 60 капсул

Опис

М'язові скорочення є частиною того, що дозволяє вашому тілу ефективно функціонувати. Якщо з цим процесом щось не так, ви можете відчути неприємні та незручні судоми. Легкі судоми м’язів можуть бути результатом загальної напруги або спортивної активності. Крім того, ви можете відчувати судоми ніг вночі під час сну.

Електроліти – це мінерали, які несуть електричний заряд і беруть участь у роботі м’язів, кількості води в організмі та pH кислотності крові. Фізичні вправи та потовиділення призводять до втрати електролітів через втрату рідини, що робить такий продукт, як Muscle Cramp/Tension Formula, ще одним варіантом. Вода може бути недостатнім джерелом цих електролітів; спортивні напої зазвичай поповнюють ваші запаси, але вони також мають тенденцію додавати цукор, який вам може бути небажаний.

Muscle Cramp/Tension Formula від може полегшити цей дискомфорт. Ці зручні капсули містять різноманітні трави та електроліти для покращення комфорту. Наприклад, магній — це електроліт, який може пом’якшити випадкове безсоння, підвищуючи комфорт у м’язах ваших ніг — набагато легше заснути, коли судоми не дають вам спати! Калій і кальцій також забезпечують додаткові переваги.

Трав’яні екстракти у Muscle Cramp/Tension Formula також діють природним чином, зменшуючи м’язову напругу, яка іноді може виникати після тренування. Пасифлора, меліса та ромашка також сприяють розумовому та фізичному розслабленню та зняттю стресу. Нарешті‚ ця добавка містить жиророзчинний вітамін С для подальшого сприяння засвоєнню.

Приймайте дві-чотири капсули на день, розділивши дози. Ви можете приймати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами «Muscle Cramp/Tension Formula» має вистачити від 15 днів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) 50 мг / 5% Магній (у вигляді цитрату магнію та 33% у вигляді гліцинату магнію) 150 мг / 38% Калій (у вигляді цитрату калію) 50 мг / 1% Екстракт пасифлори (Passiflora incarnata) (надземні частини) 100 мг / Екстракт меліси (Melissa officinalis) (листя) 50 мг / Екстракт ромашки (Matricaria recutita) (квітки) 50 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 1-2 рази на день, під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)