Pure Encapsulations, DHEA Dehydroepiandrosterone 5 mg, Дегідроепіандростерон, 180 капсул

Код: 31513
Основне фото товара Pure Encapsulations, DHEA Dehydroepiandrosterone 5 mg, Дегідро...
(5)
1982 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
У вас може бути низький рівень дегідроепіандростерону (DHEA) через недостатність надниркових залоз, хворобу, вік або використання ліків, таких як інсулін, опіати, даназол або кортикостероїди. DHEA - ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Дегідроепіандростерон 180 капсул

Pure Encapsulations, DHEA Dehydroepiandrosterone 5 mg, Дегідроепіандростерон, 180 капсул

Опис

У вас може бути низький рівень дегідроепіандростерону (DHEA) через недостатність надниркових залоз, хворобу, вік або використання ліків, таких як інсулін, опіати, даназол або кортикостероїди. DHEA - це стероїдний гормон, який природним чином утворюється вашим організмом. Цей стероїдний гормон подорожує до клітин по всьому тілу, де потім перетворюється на кілька важливих гормонів, які регулюють жировий і мінеральний обмін, ендокринну та репродуктивну діяльність, рівень енергії та настрій. Кількість DHEA, яка потрібна вашому організму, залежить від вашого віку та статі. Симптоми потенційного дефіциту DHEA включають втому, депресію, занепокоєння, дратівливість, чутливість до шуму, втрату статевого потягу, сухість шкіри, сухість волосся, сухість очей і випадання волосся.

Якщо ваше тіло не виробляє достатньо DHEA, ви можете прийняти добавку, як-от «DHEA», щоб підвищити рівень цього стероїдного гормону. Активними інгредієнтами цих рослинних капсул є:

Цієї пляшки DHEA із 180 капсул вистачить вам від 36 до 180 днів, якщо приймати її в рекомендованій дозі від однієї до п’яти капсул на день у розділених дозах під час їжі. Не приймайте цю добавку, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Перш ніж приймати цю добавку, порадьтеся з лікарем, якщо у вас в родині були випадки раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, високий кров’яний тиск, низький рівень «хорошого» холестерину або якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, безрецептурні ліки. або інші добавки.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 180 Кількість на порцію / DHEA (дегідроепіандростерон, C19H28O2) (мікронізований) 5 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Постачання та виробництво слід уникати: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі, 1-2 рази на день, під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Захищений від втручання. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте вагітним або годуючим грудьми. Проконсультуйтеся з перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, якщо у вас є або є сімейний анамнез раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, призначену за рецептом препарат або безрецептурний препарат. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. Людям з гіпертонією не можна вживати цей продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
MRM Nutrition, DHEA 50 mg, ДГЕА 50 мг, 90 капсул
(4.6)
662 грн.
Доставка
Life Extension, DHEA 25 mg, ДГЕА 25 мг, 100 капсул
(4.9)
580 грн.
Доставка