Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл

Код: 31517
Фото товару Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл
Фото складу Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл
Фото використання Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл
Основне фото товара Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл
(5)
2455 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Цинк - мікроелемент, життєво важливий для життя людини. Він відіграє багато різних ролей у вашому організмі: він відіграє важливу роль у метаболізмі РНК і ДНК, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Цинк Рідкий 120 мл

Pure Encapsulations, Zinc Liquid 15 mg, Цинк Рідкий, 120 мл

Опис

Цинк - мікроелемент, життєво важливий для життя людини. Він відіграє багато різних ролей у вашому організмі: він відіграє важливу роль у метаболізмі РНК і ДНК, експресії генів та зв’язку між клітинами. Мінерал також регулює мозкову активність у синапсах, підвищуючи імунітет.

Цинк є життєво важливим елементом багатьох біохімічних реакцій в організмі. Це полегшує травлення та засвоєння поживних речовин‚ особливо засвоєння вітамінів групи В. Цинк також необхідний для здорового розвитку тканин, а також нормального розвитку плоду у вагітних жінок.

Оскільки цинк є життєво важливою частиною багатьох функцій організму, дефіцит цинку може спричинити серйозні ускладнення для здоров’я. До них відносяться зниження імунітету, ураження очей і шкіри, діарея, зниження апетиту, затримка росту, проблеми з мисленням або концентрацією уваги. Понад два мільярди людей у ​​країнах, що розвиваються, страждають від дефіциту цинку; хоча це надзвичайно рідко в розвинутих країнах, ви можете приймати добавки цинку, щоб переконатися, що ви отримуєте достатню кількість щодня. ' Zinc Liquid легше ковтати, ніж таблетки або капсули.

Ця рідка добавка є зручним способом забезпечити достатню кількість цієї важливої ​​поживної речовини. Дві краплі забезпечують 15 мг цинку у формі глюконату цинку. Дорослі повинні приймати дві краплі Zinc Liquid під час їжі, тоді як діти від чотирьох років можуть приймати одну краплю щодня. Не забудьте проконсультуватися з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або зараз приймаєте антибіотики.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: дві повні крапельниці (4 мл [0,13 рідкої унції]) Порції в упаковці: 30 на порцію / діти від 4 років / дорослі Цинк (у вигляді глюконату цинку) 7,5 мг - 50 / 15 мг - 100% Інші інгредієнти: очищений вода‚ концентрат яблучного соку‚ концентрат журавлинного соку‚ очищений екстракт стевії‚ сорбат калію‚ лимонна кислота. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Перед використанням добре збовтати. Як дієтичну добавку, приймайте 4 мл (4 повні крапельниці) щодня під час їжі. Діти віком від 4 років приймають по 2 мл (2 повні крапельниці) щодня під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк Рідкий (Zinc Liquid)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності