Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул

Код: 31535
Фото товару Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул
1868 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Традиційна індіанська та європейська медицина використовувала олію вечірньої примули протягом сотень років. Він походить від рослини з жовтими квітами, і EPO є зручним його джерелом. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations E.P.O. 500 mg 100 капсул

Pure Encapsulations, Е.П.О. 500 мг, E.P.O. 500 mg, 100 капсул

Опис

Традиційна індіанська та європейська медицина використовувала олію вечірньої примули протягом сотень років. Він походить від рослини з жовтими квітами, і EPO є зручним його джерелом. Одна капсула містить 500 міліграмів олії насіння примули вечірньої холодного віджиму.

Олія примули вечірньої є хорошим джерелом кількох незамінних жирних кислот, особливо гамма-ліноленової кислоти (GLA), яка відіграє кілька важливих ролей у підтримці загального здоров’я, особливо у жінок. Наприклад, це може сприяти передменструальному комфорту, потенційно полегшуючи легкий біль у грудях та інші симптоми, які відволікають від повсякденного життя в цей час місяця. EPO також може підтримувати здоров'я серцево-судинної системи‚ найсуттєвіше в жіночому організмі.

Крім того, олія вечірньої примули також може допомогти вам виглядати краще, сприяючи здоров’ю шкіри. Гамма-ліноленова кислота може модулювати IFN-гамма та метаболізм ейкозаноїдів, що потенційно може дозволити вам зменшити подразнення та почервоніння, допомагаючи підтримувати чисту шкіру. Кожна м’яка гелева капсула EPO 500 мг гарантовано містить мінімум 45 міліграмів GLA, що становить дев’ять відсотків від загального вмісту.

Нарешті, олія примули вечірньої може підтримувати здоров’я та комфорт суглобів. У результаті ви можете бути надихнуті залишатися активними, що має свої переваги для здоров’я. Підтримка суглобів відбувається завдяки тому факту, що організм людини перетворює гамма-ліноленову кислоту в дигомогаммаліноленову кислоту (DGLA), речовину, яка може підтримувати комфорт суглобів, сприяючи здоровій активності цитокінів і виробленню простагландину E1 (PGE1), що може зменшити біль і скутість забезпечення зняття запалення.

Приймайте від однієї до чотирьох м’яких капсул на день, розділивши дози. Ви можете приймати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки EPO 500 мг із 100 капсул має вистачити приблизно на один-три місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Калорії 5 Калорій з жиру 5 Загальний жир 0,5 г / Олія примули вечірньої (Oenothera biennis) (насіння) (холодного віджиму) 500 мг / Постачання: гамма-ліноленова кислота (GLA) 9% 45 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добових норм на основі дієти з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 1-4 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)