Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул

Код: 31540
Фото товару Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул
Фото складу Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул
Фото використання Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул
Основне фото товара Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул
3986 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Сухожилля це волокниста сполучна тканина, яка прикріплює мязи до кісток та інших частин тіла, тоді як звязки зєднують кістки одна з одною. Така добавка, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ligament Restore 120 капсул

Лигамент Ресторе, Ligament Restore, 120 капсул

Опис

Сухожилля — це волокниста сполучна тканина, яка прикріплює м’язи до кісток та інших частин тіла, тоді як зв’язки з’єднують кістки одна з одною. Така добавка, як «Ligament Restore», містить інгредієнти, які можуть підтримувати комфортні рухи.

Ligament Restore містить BioCell Collagen, природну суміш хондроїтинсульфату, глюкозамінсульфату, амінокислот та гіалуронової кислоти (ГК). L-пролін, L-лізин і діоксид кремнію можуть допомогти у формуванні та підтримці колагену, міцної сполучної тканини, яка пом’якшує ваші суглоби.

Тим часом‚ куркума та кіготь диявола є травами, які можуть сприяти гнучкості суглобів і мають протизапальні властивості. Найважливішою сполукою куркуми є куркумін, який також може служити антиоксидантом.

Кожна порція Ligament Restore містить 1‚500 міліграмів глюкозаміну, отриманого з молюсків‚ разом із майже 240 міліграмами гідролізованого колагену типу II із грудного хряща курки.

Кожної пляшки Ligament Restore від 120 капсул має вистачити приблизно на один місяць при рекомендованому дозуванні чотирьох капсул на день.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 100 мг / 167% глюкозаміну сульфату (з краба, креветки) 750 мг / Гідролізований колагеновий комплекс BioCell Collagen 200 мг / (з грудного хряща курки) Забезпечення (типове): Гідролізований колаген типу II 60% 120 мг / L-пролін (у вільній формі) 250 мг / L-лізин HCI 250 мг / Кремній (з екстракту бамбука (Bambusa spp) (стебла)) 7,5 мг / Диявольський Екстракт кігтя (Harpagophytum Procumbens і Harpagophytum Zeyheri) 50 мг / (корінь) (Стандартизовано для вмісту 5% гарпагозидів) Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 95% куркуміноїдів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Містить молюсків (краби, креветки). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 2 рази на день, запиваючи 8-10 унціями води, під час їжі.

Запобіжні заходи

Після відкриття зберігати в холодильнику. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить молюсків (краби, креветки). Не приймайте, якщо ви чутливі до молюсків.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)