Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таблеток

Код: 31596
Фото товару Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таб...
Фото складу Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таб...
Фото використання Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таб...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таб...
(5)
1237 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Цинк відіграє важливу роль у щоденних метаболічних процесах організму. Багато хто вважає його одним із різноманітних основних мікроелементів, необхідних для здорової шкіри, функціонування імунної системи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Цинк в пастилках 100 таблеток

Douglas Laboratories, Zinc Lozenges, Цинк в пастилках, 100 таблеток

Опис

Цинк відіграє важливу роль у щоденних метаболічних процесах організму. Багато хто вважає його одним із різноманітних основних мікроелементів, необхідних для здорової шкіри, функціонування імунної системи та росту. Ці мікроелементи часто присутні в невеликих кількостях по всьому тілу, і їх потрібно підтримувати на здоровому рівні щодня. Завдяки сильним властивостям антиоксиданту, цинк має здатність працювати так, що може сприяти вашому загальному здоров’ю на довгі роки.

Пастилки Zinc 100 від Douglas Laboratories пропонують швидкий і солодкий спосіб доповнити споживання цинку без стійкого металевого присмаку, який може бути присутнім в інших добавках цинку. Douglas Labs розробляє ці таблетки для розсмоктування з сорбітом і чудовими на смак натуральними екстрактами апельсина для швидкого, зручного, смачного приготування. Просто дайте льодяникам повністю розчинитися у роті для рекомендованої порції, і ви вже на шляху до досягнення здорового рівня цинку.

Кожна таблетка для розсмоктування від Douglas Labs містить 10 мг цинку у вигляді гліцинату цинку, який широко вважається найкращою формою добавки для легкого засвоєння. Відчуйте переваги та убезпечте себе від дефіциту цинку за допомогою Zinc 100 Lozenges від Douglas Laboratories. Замовте сьогодні!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 пастилка Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Цинк (з цитрату цинку) 10 мг / 67% Інші інгредієнти: сорбіт, лимонна кислота, натуральний апельсиновий ароматизатор і рослинний стеарат.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 льодянику кожні дві години під час неспання або за вказівкою медичного працівника. Дати повністю розчинитися в роті. Не перевищуйте 10 пастилок на день. Дітям старше 4 років можна застосовувати половину дози для дорослих. Не рекомендується тривале застосування більше семи днів поспіль. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви бажаєте продовжити використання або збільшити частоту. При регулярному застосуванні 1 або 2 льодяники на день можна приймати протягом тривалого часу.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77°F/15°-25°C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк в пастилках (Zinc Lozenges)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності