DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблеток

Код: 31650
Фото товару DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблето
Фото складу DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблето
Фото використання DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблето
Основне фото товара DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблето
1320 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
DHEA Douglas Labs 25 мг мікронізований 60 таблетокВам було цікаво про переваги добавки DHEA? Капсули DHEA від Douglas Laboratories забезпечують високоякісний дегідроепіандростерон DHEA, вироблений відповідно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дегідроепіандростерон 60 таблеток

DHEA 25 mg Dissolvable Tablets, Дегідроепіандростерон, 60 таблеток

Опис

DHEA Douglas Labs 25 мг мікронізований 60 таблеток

Вам було цікаво про переваги добавки DHEA? Капсули DHEA від Douglas Laboratories забезпечують високоякісний дегідроепіандростерон (DHEA), вироблений відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP).

ДГЕА - природний гормон, який синтезується наднирковими залозами. DHEA є вихідним попередником для інших важливих стероїдних гормонів, таких як естроген і тестостерон. Він також може опосередковано впливати на синтез прогестерону.

Крім регуляції гормонів, DHEA також може підтримувати імунну функцію, роботу мозку, метаболізм кісток, метаболізм ліпідів крові, енергетичний обмін, регуляцію нормального рівня цукру в крові та інсуліну, а також підтримку сухої маси тіла.

На жаль, рівень DHEA, як правило, знижується з віком, і тому високоякісні добавки, такі як таблетки DHEA від Douglas Labs, можуть допомогти. Douglas Labs також прагне постачати лише найякісніші добавки. Ці таблетки не містять дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Відкрийте для себе потенційні переваги цієї високоякісної добавки DHEA та замовте в PureFormulas сьогодні! Усі замовлення, розміщені до 17: 00 за стандартним східним часом, відправляються того ж дня!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка, розділена навпіл. Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV DHEA (дегідроепіандростерон, мікронізований) 25 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: маніт, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 таблетці на день лише за вказівкою медичного працівника. Дайте таблетці розчинитися в роті, а потім проковтніть.

Запобіжні заходи

Попередження: не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас є або є сімейна історія раку молочної залози, раку матки, раку яєчників, раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень холестерину ЛПВЩ («хороший холестерин»)‚ або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, ліки, що відпускаються за рецептом, або ліки, що продаються без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої дози може спричинити серйозні побічні ефекти. Серед можливих побічних ефектів – зміни функції печінки, акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість, підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, затуманення зору або інші подібні симптоми. Застереження для спортсменів: певні спортивні організації, а також Всесвітня антидопінгова асоціація (WADA) класифікують DHEA як заборонену речовину. Будь ласка, зверніться до правил вашої конкретної організації, щоб визначити, чи заборонений DHEA. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення