Douglas Laboratories, Astragalus Max-V, Астрагал, 60 капсул

Код: 31653
Основне фото товара Douglas Laboratories, Astragalus Max-V, Астрагал, 60 капсул
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Капсули Astragalus Max-V від Douglas Labs містять 500 мг екстракту астрагалу на порцію. Астрагал - рослинна рослина, яка роками використовується в традиційній китайській медицині. Незважаючи ще...
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Астрагал 60 капсул

Douglas Laboratories, Astragalus Max-V, Астрагал, 60 капсул

Опис

Капсули Astragalus Max-V від Douglas Labs містять 500 мг екстракту астрагалу на порцію.

Астрагал - рослинна рослина, яка роками використовується в традиційній китайській медицині. Незважаючи на те, що ця рослина все ще не популярна в традиційній медицині, ця рослина може містити низку хімічних речовин, які потенційно можуть бути корисними для здоров’я людини, особливо з віком, тому Douglas Labs вирішила розробити капсули Astragalus Max-V.

Деякі початкові дослідження показали, що добавки з астрагалом, такі як капсули Astragalus Max-V, можуть сприяти нашому здоров’ю та самопочуттю, позитивно впливаючи на наші клітини. Крім того, це може сприяти виробленню потенційно корисного ферменту під назвою теломераза, який може мати позитивні переваги для нашого здоров’я, особливо з віком.

Також можливо, що капсули Astragalus Max-V можуть діяти як адаптоген. Адаптоген - це рослинна речовина, яка може допомогти нашому організму не тільки витримати стрес, але й, можливо, адаптуватися до нього, що може бути особливо важливим для тих, хто постійно страждає від стресу.

Капсули Astragalus Max-V від Douglas Labs також можуть підтримувати імунну систему‚ що є одним із традиційних способів використання астрагалу. Крім того, існує ймовірність того, що астрагал може підтримувати печінку.

Розглядаєте можливість спробувати капсули астрагалу? Завжди проконсультуйтеся зі своїм лікарем перед початком прийому будь-якої дієтичної добавки, щоб переконатися, що вона підходить саме вам.

Ця дієтична добавка забезпечує безкоштовну доставку від PureFormulas. Фактично‚ всі харчові добавки доставляються безкоштовно від PureFormulas!

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www. douglaslabs. com

Інгредієнти

Кількість на порцію Трав'яний екстракт астрагалу . . . 500 мг (корінь)Стандартизовано для забезпечення 2 мг 4'-гідрокси-3'-метоксиізофлавон-7 Астрагал (корінь) . . . 50 мг (нестандартизований) Добова норма не встановлена ​​Містить: целюлозу і рослинний стеаратНе містить: дріжджів, пшеничного глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі двічі на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря. Якщо виникає подразнення травлення, приймайте під час їжі.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ місці. Припиніть використання та проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо виникнуть алергічні реакції. Примітка: Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням цього продукту.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Астрагал (Astragalus)