Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул

Код: 31661
Фото товару Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
(5)
1468 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Якщо ви страждаєте від запалення суглобів, ви знаєте, що біль іноді майже нестерпний. Захворювання навіть негативно впливає на вашу здатність виконувати щоденні завдання, які раніше ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Бромелайн 60 капсул

Douglas Laboratories, Bromelain 500 mg, Бромелайн, 60 капсул

Опис

Якщо ви страждаєте від запалення суглобів, ви знаєте, що біль іноді майже нестерпний. Захворювання навіть негативно впливає на вашу здатність виконувати щоденні завдання, які раніше були простими, наприклад нахилятися, щоб зав’язати взуття. Певні стани здоров’я вимагають від вас вжиття заходів для зменшення запалення‚ що зрештою зменшить біль.

Bromelain-5000 від Douglas Labs є одним із варіантів, який допоможе вам зменшити кількість запалення. Активний інгредієнт бромелайн, який отримують із нижніх стебел ананаса, зменшує прозапальні простагландини, ненасичені жирні кислоти, які призводять до запалення. Крім того, доведено, що бромелайн у цій добавці підтримує здорову імунну відповідь, а також запобігає потраплянню алергенів у ваш шлунково-кишковий тракт. Ви також можете отримати користь від прийому цього продукту, якщо у вас є запальний стан кишечника, наприклад виразковий коліт.

Інші переваги Bromelain-5000 включають зменшення симптомів сінної лихоманки, а також покращення перетравлення білка. Деякі дані свідчать про те, що бромелайн-5000 сприяє процесу загоєння після травми або операції; це пов’язано з тим, що вважається, що він зменшує набряк, запалення, біль та синці.

Як правило, нестероїдні протизапальні засоби (НПЗЗ) використовуються для полегшення цього болю та запалення. Деякі знеболюючі препарати знижують прозапальні простагландини; однак ферменти, що містяться в бромелайні-5000, можуть мати такий самий ефект лише з натуральними інгредієнтами.

Бромелайн є єдиним активним інгредієнтом цієї добавки, і ви повинні приймати його від одного до трьох разів на день, якщо ваш медичний працівник не рекомендує інше. Як правило, однієї пляшки з 60 капсулами Bromelain-5000 від Douglas Laboratories вистачає від 20 днів до двох місяців.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / бромелайн (2‚400 GDU/грам) (зі стебла ананаса) 500 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі 4 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бромелайн (Bromelain)