DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Код: 31664
Фото товару DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото складу DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Фото використання DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
Основне фото товара DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул
1901 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
З віком ваше тіло зазнає ряд фізичних і біологічних змін. Однією зміною, яка торкається кожного, є постійне зниження рівня дегідроепіандростерону ДГЕА після 25 років. Коли ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Дегідроепіандростерон 100 капсул

DHEA Plus, Дегідроепіандростерон, 100 капсул

Опис

З віком ваше тіло зазнає ряд фізичних і біологічних змін. Однією зміною, яка торкається кожного, є постійне зниження рівня дегідроепіандростерону (ДГЕА) після 25 років. Коли вам виповниться 70, рівень ДГЕА буде на 80 відсотків нижчим.

Чому це має значення? ДГЕА — це гормон, який виробляється в надниркових залозах вашого організму і використовується для вироблення андрогену та естрогену, чоловічого та жіночого гормонів відповідно (хоча кожна стать містить різні рівні обох). Зниження рівня статевих гормонів у вашому тілі може мати широкомасштабні наслідки для здоров’я; втрата кісткової маси і зниження лібідо пов'язані з низьким рівнем цих гормонів. Між тим‚ жінки також знають, що менопауза прискорюється поступовою втратою естрогену.

Зниження рівня DHEA також спостерігається у людей різного віку з серйозними захворюваннями. Навіть вегетаріанці, здається, сприйнятливі до зниження рівня DHEA.

Дослідження показали, що DHEA позитивно впливає на лікування надниркової недостатності та легкого смутку. Дослідники вивчають зв’язок між рівнем DHEA та старінням, збільшенням ваги та запальними захворюваннями кишечника. Очевидно, що DHEA є гормоном, який має вирішальне значення для здорового функціонування вашого тіла.

Прегненолон є ще одним попередником гормону, кількість якого зменшується з віком. Це важливо, оскільки ваше тіло використовує його для виробництва DHEA. Прегненолон також необхідний для здорового функціонування нервової системи.

DHEA Plus від Douglas Laboratories містить як DHEA, так і прегненолон найвищої чистоти. Пляшки зі 100 капсул вистачить на 50-100 днів, якщо приймати рекомендовану дозу від однієї до двох капсул на день. DHEA Plus не повинен використовуватися особами віком до 18 років, а також вагітними або годуючими жінками.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію DHEA...25 мг (дегідроепіандростерон) Прегненолон...25 мг Добова норма не встановлена ​​Містить: целюлозу, желатин (капсула), воду, стеарат магнію

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

НЕ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ОСОБАМИ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ АБО ГОДУВАННЯ. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо у вас в сімейному анамнезі є рак молочної залози, рак матки, рак яєчників, рак передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень холестерину ЛПВЩ («хороший холестерин»), або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку, ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Серед можливих побічних ефектів – зміни функції печінки, акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість, підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дегідроепіандростерон (DHEA)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення