Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Код: 31717
Фото товару Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Фото складу Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Фото використання Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
Основне фото товара Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул
(5)
3232 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Гарний зір важливий для повноцінного та різноманітного життя. Тому необхідно стежити за станом очей. Зокрема, макула потребує додаткової підтримки. Ваша макула розташована в центрі сітківки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка здоров'я зору 60 капсул

Macular Support Formula, Підтримка здоров'я зору, 60 капсул

Опис

Гарний зір важливий для повноцінного та різноманітного життя. Тому необхідно стежити за станом очей. Зокрема, макула потребує додаткової підтримки. Ваша макула розташована в центрі сітківки і сприяє гостроті зору, дозволяючи вам бачити світ чіткіше.

Погана новина полягає в тому, що вільні радикали можуть легко пошкодити макулу та її клітини. Ось чому вам потрібні різноманітні поживні речовини та антиоксиданти, щоб боротися з ними. Попередник глутатіону, відомий як N-ацетил-1-цистеїн (NAC), може підтримувати здоров’я макули, захищаючи кришталик від окисного пошкодження.

Добавка для зору, така як Macular Support Formula, містить NAC і глутатіон Setria, а також інші рослинні інгредієнти. Два каротиноїди, які природно містяться в макулярному пігменті, зеаксантин і лютеїн, підтримують його щільність і цілісність, а також зберігають оптичні лінзи. Цей продукт містить унікальні форми цих каротиноїдів для підвищення біодоступності та засвоєння: лютеїн FloraGlo та зеаксантин OPTISHARP. Він також містить лікопін, ще один змішаний каротиноїд, який зазвичай міститься в помідорах.

Крім того, чорниця містить антоціанідини, які можуть допомогти вашим очам краще адаптуватися до змін світла та темряви в навколишньому середовищі, а також зменшують зорову втому та втомлені очі. У той же час екстракт виноградних кісточок сприяє здоровому балансу антиоксидантів у сітківці ока. Нарешті, бета-каротин (вітамін А) і два типи вітаміну С додатково підтримують здоров'я очей.

Приймайте від двох до чотирьох овочевих капсул на день, розділеними дозами під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 капсул Macular Support Formula має тривати від 15 днів до одного місяця.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Вітамін А (у вигляді бета-каротину) 7‚500 мкг / 833% Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 800 мг / 889% N-ацетил-L-цистеїну (вільний- форма) 250 мг / Setria glutathione (відновлений) 50 мг / Екстракт чорниці 80 мг / (Vaccinium myrtillus) (плід) (стандартизований для вмісту 25% антоціанозидів) Екстракт винограду 50 мг / (Vitis vinifera) (насіння) (стандартизований для вмісту 92 % поліфенолів) FloraGlo лютеїн 10 мг / Зеаксантин 2 мг / Запатентована змішана суміш каротиноїдів 1‚445 мкг / (як лютеїн‚ лікопін‚ зеаксантин) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат Без глютену / Без ГМО / Гіпоалергенний / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності