Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул

Код: 31718
Фото товару Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул
Фото складу Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул
Фото використання Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул
Основне фото товара Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул
(5)
2864 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Коли ви їсте їжу, дуже важливо, щоб їжа перетравлювалася та засвоювалася, щоб отримати максимальну користь. У більшості випадків збалансована дієта містить набір поживних речовин, необхідних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Бетаїн Гідрохлорид 250 капсул

Betaine HCL Pepsin, Бетаїн Гідрохлорид, 250 капсул

Опис

Коли ви їсте їжу, дуже важливо, щоб їжа перетравлювалася та засвоювалася, щоб отримати максимальну користь. У більшості випадків збалансована дієта містить набір поживних речовин, необхідних для нормального функціонування організму. Однак іноді всі поживні речовини в продуктах, які ви їсте, не засвоюються повністю; цей недолік всмоктування може виникнути з різних причин: наприклад, неадекватне розщеплення їжі, дефіцит необхідних хімічних речовин у шлунку або певні типи анемії.

Відомо, що бетаїн HCL сприяє належному засвоєнню білка, кальцію, вітаміну B-12 і заліза. Ці поживні речовини допомагають організму виконувати різноманітні функції, такі як утворення кісток і крові. Тим часом пепсин використовується для перетравлення білків, які використовуються для росту та відновлення тканин організму.

Для досягнення найкращих результатів такі добавки, як Betaine HCL Pepsin, слід приймати під час кожного прийому їжі, щоб сприяти правильному травленню та засвоєнню поживних речовин. Інгредієнти, що містяться в цих рослинних капсулах, включають:

Однієї пляшки з 250 капсулами Betaine HCL Pepsin 250 має вистачити щонайменше на два місяці, залежно від вашої дози. Рекомендована доза - одна капсула під час кожного прийому їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Бетаїн HCL 520 мг / Чистий пепсин (1: 10‚000 Потенція, без лактози) (свинячий) 21 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час кожного прийому їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Негайно припиніть прийом, якщо виникне відчуття печіння. Не рекомендується людям з виразкою або виразкою в анамнезі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бетаїн Гідрохлорид (Betaine HCL)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності