Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян грейпфрута, 120 капсул

Код: 31757
Фото товару Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Фото складу Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Фото використання Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
(5)
1993 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Ваш кишечник є важливою частиною вашої травної системи, але ви, мабуть, не дуже думаєте про нього, коли він працює належним чином. Однак, коли виникають діарея, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Екстракт семян грейпфрута 120 капсул

Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян грейпфрута, 120 капсул

Опис

Ваш кишечник є важливою частиною вашої травної системи, але ви, мабуть, не дуже думаєте про нього, коли він працює належним чином. Однак, коли виникають діарея, гази та біль у шлунку, ви можете думати лише про них. Якщо у вас часті кишкові проблеми, проблема може бути в балансі бактерій у вашому шлунково-кишковому тракті. Кожна людина має як «хороші», так і «погані» бактерії в своєму кишечнику: зазвичай хороші бактерії стримують шкідливі бактерії, запобігаючи надмірному росту останніх. Синдром подразненого кишечника (СРК), хвороба Крона, грип або будь-які інші захворювання, що викликають діарею, є одними з факторів, які можуть порушити бактеріальний баланс у вашому кишечнику; це може спричинити ланцюгову реакцію, коли надлишок поганої флори продовжуватиме провокувати діарею‚ і навпаки.

Екстракт насіння грейпфрута може допомогти відновити здоровий бактеріальний баланс у вашому кишечнику. Екстракт кісточок грейпфрута бореться з бактеріями та грибками, надаючи хорошим бактеріям у вашому кишечнику можливість розмножуватися. Як тільки баланс бактерій у вашому кишечнику буде відновлено, ваші симптоми діареї, газів і болю в шлунку повинні різко зменшитися. Якщо вони тривають, зверніться до лікаря, тому що для них може бути інша причина.

Ця добавка містить 250 мг натурального екстракту кісточок грейпфрута для боротьби з шкідливими кишковими бактеріями. Він також містить вітамін С у формі аскорбілпальмітату завдяки його антиоксидантним властивостям і здатності допомагати кишечнику засвоювати залізо.

Одна пляшка екстракту насіння грейпфрута містить 120 рослинних капсул, і вам вистачить від одного до чотирьох місяців, залежно від вашої дози. Рекомендоване дозування становить від однієї до чотирьох капсул на день, розділених на рівні дози під час їжі та запиваючи склянкою води.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт грейпфрута (Citrus X Paradisi) (насіння та фрукти) 250 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-4 рази на день під час їжі та запивайте 6-8 унціями води.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт семян грейпфрута (Grapefruit Seed Extract)