Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян грейпфрута, 60 капсул

Код: 31873
Фото товару Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Фото складу Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Фото використання Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян г...
(5)
1300 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Шлунково-кишковий тракт відіграє важливу роль у загальному самопочутті. Він відповідає за травлення, процес, який дозволяє вашому тілу належним чином засвоювати та використовувати поживні речовини, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Екстракт семян грейпфрута 60 капсул

Pure Encapsulations, Grapefruit Seed Extract, Екстракт семян грейпфрута, 60 капсул

Опис

Шлунково-кишковий тракт відіграє важливу роль у загальному самопочутті. Він відповідає за травлення, процес, який дозволяє вашому тілу належним чином засвоювати та використовувати поживні речовини, що містяться в продуктах, які ви їсте. Крім того, шлунково-кишковий тракт також допомагає виводити відходи з організму. Нарешті, ваша шлунково-кишкова система також відіграє важливу роль у зміцненні імунітету.

Для комфорту шлунково-кишкового тракту необхідний здоровий баланс бактерій і грибків. Інакше у вас можуть виникнути незручні або хворобливі симптоми, такі як запор, гази, здуття живота, синдром подразненого кишечника (СРК) або діарея. Хороша новина полягає в тому, що екстракт насіння грейпфрута може допомогти вам почуватися краще.

Екстракт кісточок грейпфрута від — це зручний спосіб відчути переваги цього фрукта, не потребуючи брудної підготовки та не турбуючись про те, чи сезон грейпфрутів. Це може допомогти сприяти здоровій екології в кишечнику, підтримуючи середовище, сприятливе для різноманітної мікрофлори та грибків.

Ця добавка була стандартизована, щоб забезпечити 40 відсотків флавононів і флавонів. У результаті це може блокувати утворення потенційно шкідливих кишкових мікроорганізмів, таких як Giardia lamblia (які можуть перешкоджати засвоєнню ліпідів і жиророзчинних вітамінів); в той же час екстракт кісточок грейпфрута може підтримувати існуючий рівень здорової бактеріальної флори. На відміну від деяких інших екстрактів грейпфрутових кісточок на ринку, капсули з екстрактом грейпфрутових кісточок Pure Encapsulatins не містять забруднювача бензетоній хлориду.

Приймайте одну-чотири овочеві капсули на день, розділивши дози. Візьміть його під час їжі та від шести до восьми унцій води на порцію. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 капсулами екстракту кісточок грейпфрута повинна тривати від 15 днів до двох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт грейпфрута (Citrus x Paradisi) (насіння та фрукти) 250 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділивши дози, під час їжі, 6-8 унцій. води.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Екстракт кісточок грейпфрута може бути протипоказаний до деяких ліків. Проконсультуйтеся з медичним працівником, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт семян грейпфрута (Grapefruit Seed Extract)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності