Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул

Код: 31776
Фото товару Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул
(5)
4187 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Як частина традиційної медицини, китайці та японці використовували траву, відому як гінкго білоба, для покращення загального самопочуття. У деяких випадках листя, зокрема, може допомогти людям ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Гінкго Білоба 120 капсул

Pure Encapsulations, Ginkgo 50 160 mg, Гінкго Білоба, 120 капсул

Опис

Як частина традиційної медицини, китайці та японці використовували траву, відому як гінкго білоба, для покращення загального самопочуття. У деяких випадках листя, зокрема, може допомогти людям запам’ятати речі під час процесу старіння. Однак вважається, що це дерево також підтримує легені та серце.

Гінкго 50 - 160 мг служить зручним джерелом цього рослинного екстракту. Містить активні компоненти терпенові лактони та гінкгогетерозиди. Обидва вони можуть сприяти передачі нервових імпульсів, одночасно посилюючи приплив кисню та крові до мозку. З цими збільшеними ресурсами ваш мозок може функціонувати ефективніше.

Зокрема, Гінкго 50 може покращити пам’ять і когнітивні функції. Це може покращити якість вашого життя під час роботи та розваг! Кожна капсула містить 160 міліграмів екстракту гінкго білоба у співвідношенні 50:1. Ця добавка була стандартизована, щоб гарантувати, що вона забезпечує 24 відсотки гінкгогетерозидів і 6 відсотків терпенових лактонів.

Крім того, гінкго білоба також може сприяти здоров’ю судин. Він забезпечує поживними речовинами капіляри та кровоносні судини, які допомагають зберегти їх еластичністю, гнучкістю та міцністю. У той же час це може сприяти здоровому функціонуванню тромбоцитів, які відповідають за згортання крові під час поранення.

Крім того, основний інгредієнт Ginkgo 50 може діяти як поглинач вільних радикалів. У результаті це може захистити ваш мозок і решту вашого тіла від пошкодження клітин.

Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 120 капсулами гінкго 50-160 мг повинна тривати від двох до чотирьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт гінкго (гінкго білоба) (листя) 160 мг / * (Стандартизовано для вмісту 24% гінкгогетерозидів і 6% терпенових лактонів) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гінкго Білоба (Ginkgo Biloba)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності