Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул

Код: 31780
Основне фото товара Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.07.2025
Товар відправимо 27.04.2024
Тестостерон є важливим статевим гормоном. Він відомий як чоловічий гормон, тому що чоловіки виробляють його більше, хоча деяка кількість також природно присутня у жінок. Це може допомогти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Трибулус 90 капсул

Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул

Опис

Тестостерон є важливим статевим гормоном. Він відомий як чоловічий гормон, тому що чоловіки виробляють його більше, хоча деяка кількість також природно присутня у жінок. Це може допомогти підвищити силу, рівень енергії тощо.

Tribulus Formula by містить трибулус террестріс‚ траву, яка використовується в традиційній медицині в усьому світі. Це може спрацювати для відновлення природного рівня тестостерону‚ що може бути корисним для деяких бодібілдерів або інших, які прагнуть наростити м’язову масу. Завдяки потенційному впливу на гормон, він також може підвищити лібідо. Кожна капсула містить 250 міліграм трибулус террестріс, який був стандартизований, щоб забезпечити 20 відсотків активного компонента протодіосцину.Трибулус (Tribulus) - це рослина, яка використовується у деяких культурах та традиційній медицині для різних цілей. Звичайно, коли говорять про Трибулус як добавку, вони мають на увазі Трибулусовий террестріс (Tribulus terrestris), який є однією з видів рослин родини багаторічних трав'янистих рослин. Трибулусовий террестріс часто використовується як рослинна добавка, особливо в областях спортивного харчування та фітнесу, як засіб для покращення фізичної витривалості та збільшення рівня тестостерону.

D-аспарагінова кислота є амінокислотою, яка може сприяти синтезу тестостерону. Це може стимулювати рецептори нейромедіаторів у мозку. Tribulus Formula поєднує 1‚000 міліграмів D-аспарагінової кислоти з Tribulus terrestris (також відомий як лоза проколу‚ серед інших його назв) для оптимальної підтримки тестостерону.

Ця добавка також містить флавоноїди гесперетин і кризин; Гесперетин отримують з апельсинової шкірки. Флавоноїди відповідають за надання фруктам і овочам яскравого кольору‚ і пов’язані з потенційною користю для здоров’я, наприклад сприянням серцево-судинному благополуччю або полегшенню легкого запалення. Гесперетин і кризин у Tribulus Formula можуть підтримувати здоровий рівень активності ферменту ароматази. Надмірна активність ферментів ароматази може призвести до перетворення андрогенів в естрогени; інгібування функціонування цих ферментів може, отже, збільшити співвідношення тестостерону.

Приймайте три вегетаріанські капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Tribulus Formula з 90 капсул вистачить приблизно на три місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули.Порції в упаковці: 30 кількостей на порцію / Екстракт трибулуса (Tribulus terrestris) (листя та плоди) 250 мг / *(стандартизовано для вмісту 20% протодіосцину)D-аспарагінова кислота 1‚000 мг / *Хризин 100 мг / *Гесперетин 50 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданого екстракту. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо запобіжна пломба не пошкоджена. Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. Якщо у вас є якісь захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трибулус (Tribulus)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, O.N.E. Omega, Омега 3, 60 капсул
(5)
3946 грн.
У наявності