Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул

Код: 31781
Фото товару Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул
(5)
1625 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Амінокислота L-аргінін необхідна для створення білка, а також бере участь у вивільненні інсуліну та виведенні аміаку з крові. Це також важливо для процесу, який ваше ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-Аргінін 90 капсул

Pure Encapsulations, l-Arginine, L-Аргінін, 90 капсул

Опис

Амінокислота L-аргінін необхідна для створення білка, а також бере участь у вивільненні інсуліну та виведенні аміаку з крові. Це також важливо для процесу, який ваше тіло використовує для відкриття кровоносних судин і збільшення кровотоку. Ваше тіло зазвичай отримує достатню кількість L-аргініну з харчових джерел, таких як м’ясо, риба, птиця, молочні продукти, пшениця, вівсянка, горіхи та насіння. Однак, якщо ви зазнали травм, інфекцій або опіків, вам можуть знадобитися добавки.

Окрім своїх основних функцій, L-аргінін допомагає розширювати кровоносні судини, що може полегшити легкі м’язові спазми та слабкість. Це також може допомогти зменшити біль у грудях, спричинений ішемічною хворобою серця, і збільшити позитивний вплив нітрогліцерину на стан. Крім того, добавки L-аргініну можуть допомогти полегшити головний біль, спричинений звуженням або набряком кровоносних судин. Як протизапальний засіб, L-аргінін також може позитивно впливати на запалення сечового міхура та травного тракту.

Рослинні капсули з L-аргініном можуть скоротити час відновлення та загоєння ран після травми чи операції, одночасно зміцнюючи імунітет, щоб допомогти вашому організму уникнути хвороб і боротися з ними. Це також може покращити вашу витривалість і сприяти нарощуванню м’язів під час тренувань.

Кожна капсула містить L-аргінін HCL, науково створену форму L-аргініну, зв’язану з соляною кислотою (також відомою як хлористий водень), молекулою, яка полегшує засвоєння амінокислоти вашим організмом. Якщо приймати рекомендовану дозу від двох до шести капсул на день, кожна пляшка з 90 капсул L-аргініну має вистачити від двох до шести тижнів.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / L-аргінін HCI 1‚400 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Аргінін (L-Arginine)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності