Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул

Код: 31789
Фото товару Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул
(5)
2192 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Бромелайн - це протеолітичний фермент, який допомагає організму перетравлювати широкий спектр білків. На жаль, цей фрукт із Центральної та Південної Америки не завжди в сезоні. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Бромелайн 60 капсул

Pure Encapsulations, Bromelain 2400 500 mg, Бромелайн, 60 капсул

Опис

Бромелайн - це протеолітичний фермент, який допомагає організму перетравлювати широкий спектр білків. На жаль, цей фрукт із Центральної та Південної Америки не завжди в сезоні. Для більш зручного рішення спробуйте таку добавку, як «Бромелайн 2400 500 мг». Кожна овочева капсула містить екстракт бромелайну, який отримують зі стебел ананаса.

Конкретні переваги, які ви можете відчути від Bromelain 2400, залежать від того, коли ви його приймаєте. Якщо ви вживаєте цю добавку між прийомами їжі, це може підтримувати ваші кістково-м’язові тканини та полегшити хворобливе або неприємне запалення. Навпаки, прийом екстракту бромелайну з їжею може сприяти функціонуванню травного тракту.

Здорова кістково-м’язова тканина важлива для забезпечення комфорту в колінах та інших частинах тіла. Це може дозволити вам полегшити та уникнути болю, який заважає вам виконувати вправи‚ що може мати інші негативні наслідки для вашого здоров’я. Бромелайн також може полегшити легке запалення або набряк, одночасно сприяючи розслабленню ваших м’язів.

Бромелайн допомагає вашому організму перетравлювати білки, які ви споживаєте, одночасно дозволяючи вашому організму переробляти та розщеплювати продукти більш ефективно, дозволяючи вам розблокувати їх поживні речовини та отримати користь швидше. Оскільки він активний у широкому діапазоні pH, він може ефективно працювати в кислому середовищі шлунка.

Кожна овочева капсула Bromelain 2400 забезпечує потужну дозу 500 міліграмів цього ферменту разом із жиророзчинним вітаміном С. Приймайте від однієї до чотирьох капсул на день розділеними дозами. У рекомендованому дозуванні це повинно тривати від 15 днів до двох місяців. Це ідеальний розмір, якщо ви вперше пробуєте добавки бромелайн!

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Бромелайн (2‚400 GDU/грам) 500 мг / Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 6 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, забруднювачів навколишнього середовища або доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділивши дози, під час або між прийомами їжі, як показано.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бромелайн (Bromelain)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності