MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул

Код: 31807
Фото товару MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул
Фото складу MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул
Фото використання MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул
Основне фото товара MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул
(5)
3200 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
МСМ, також відомий як метилсульфонілметан, є сполукою, утвореною з речовини під назвою ДМСО диметилсульфоксид. Ваше тіло вже містить частину цієї органічної сірки. Однак певні симптоми ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Метилсульфонілметан МСМ 250 капсул

MSM Capsules, Метилсульфонілметан МСМ, 250 капсул

Опис

МСМ, також відомий як метилсульфонілметан, є сполукою, утвореною з речовини під назвою ДМСО (диметилсульфоксид). Ваше тіло вже містить частину цієї органічної сірки. Однак певні симптоми можуть бути ознакою того, що вам потрібно більше.

' Капсули МСМ можуть підтримувати ваше загальне здоров'я кількома способами. Він може сприяти здоров’ю та комфорту суглобів, знімаючи біль, набряк, запалення та скутість у колінах, зап’ястях та інших областях. Якщо ви більше не турбуєтеся про функціонування своїх суглобів, ви можете вирішити бути більш активними, що приносить свої фізичні та психічні переваги.

Елементарна сірка також підтримує здоров'я сполучної тканини, одночасно, можливо, зберігаючи імунітет і добре функціонуючу дихальну систему. Крім того, він бере участь у метаболізмі амінокислот цистеїну та метіоніну, а також білка сироватки крові.

Нарешті‚ ЧСЧ також можуть прагнути покращити свій зовнішній вигляд. Сполучні тканини, які містять високий рівень кератину або колагену, можуть отримати користь від добавок; ці тканини знаходяться в шкірі, волоссі та нігтях. Колаген сприяє оновленню клітин шкіри, завдяки чому ваше обличчя виглядає більш пружним і пружним. Тим часом‚ кератин підтримує міцні нігті без зміни кольору; цей захисний білок також допомагає волоссю залишатися блискучим.

Одна рослинна капсула МСМ забезпечує 850 міліграмів метилсульфонілметану. МСМ у цій добавки є унікальною синтетичною формою під назвою OptiMSM. OptiMSM пройшов перевірку якості на чистоту, безпеку та ефективність.

Приймайте від двох до восьми капсул на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки МСМ із 250 капсул вистачає приблизно на один-чотири місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 125 Кількість на порцію / Метилсульфонілметан (МСМ) 1‚700 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Гіпоалергенний / без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-4 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Метилсульфонілметан МСМ (MSM)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності