Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 180 капсул

Код: 31821
Фото товару Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 1...
Фото складу Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 1...
Фото використання Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 1...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 1...
(5)
3799 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Якщо ви відчуваєте стрес, вам, ймовірно, потрібна додаткова харчова підтримка. Daily Stress Formula містить низку вітамінів, мінералів і трав для покращення загального самопочуття. За іронією ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка стресу 180 капсул

Pure Encapsulations, Daily Stress Formula, Підтримка стресу, 180 капсул

Опис

Якщо ви відчуваєте стрес, вам, ймовірно, потрібна додаткова харчова підтримка. Daily Stress Formula містить низку вітамінів, мінералів і трав для покращення загального самопочуття. За іронією долі, але щоденне приготування здорової їжі для забезпечення достатнього споживання іноді може додати ще одне джерело стресу у ваше життя. Щоб заощадити час, ви можете покладатися на оброблені харчові продукти, які значною мірою позбавлені своїх поживних переваг.

Основним інгредієнтом цієї добавки є екстракт Bacopa monniera, рослинного інгредієнта, який зазвичай зустрічається в Південно-Східній Азії. Це може підтримувати здорову активність ферментів у вашому мозку, а також сприяти кращій пам’яті та когнітивному функціонуванню. Кожна овочева капсула також містить родіолу рожеву, іншу траву, яка може підтримувати концентрацію та зменшувати втому під час стресових періодів. Обидві ці сполуки можуть сприяти навчанню в школі чи на роботі. Тим часом елеутер може служити адаптогеном, який підтримує роботу надниркових залоз та імунітет. Нарешті, меліса та ромашка широко відомі своїм потенціалом підтримувати розслаблення та спокій.

Daily Stress Formula також містить необхідні вітаміни та мінерали, такі як магній, для підтримки метаболізму під час стресових періодів. Вітаміни комплексу B, особливо вітамін B5, можуть підвищити рівень енергії та роботу нейромедіаторів. Вітамін С може мати антиоксидантні властивості, які нейтралізують потенційно шкідливі вільні радикали, які можуть виникнути у вашому організмі під час стресової реакції. L-тріозин - це амінокислота, яка також може допомогти вашому мозку працювати ефективніше.

Приймайте три капсули на день, розділеними дозами. Ви можете вживати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Daily Stress Formula на 180 капсул вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% тіаміну (у вигляді тіаміну HCl) (B1) 20 мг / 1‚333% рибофлавіну (вітамін B2) 10 мг / 588% ніацину (Як ніацинамід) 35 мг / 175% Вітамін B6 (Як піридоксин HCl) 10 мг / 500% Вітамін B12 (Як метилкобаламін) 200 мкг / 3‚333% Пантотенова кислота (Як пантотенат кальцію) (B5) 200 мг / 2‚000% Магній (Як Цитрат магнію) 50 мг / 12,5% піридоксал 5 'фосфат (активований B6) 10 мг / * рибофлавін 5' фосфат (активований B2) 10 мг / * l-тирозин (вільна форма) 250 мг / * Елеутеро (Елеутерококкус Сентікосус) Екстракт (RONE) 200 мгггггггер) (RONE) 200 мггггггггггер) 200 мгггггггг / * (Стандартизовано для вмісту 0,8% елеутерозидів) Бакопа (Bacopa monnieri) Екстракт (листя) 200 мг / * (Стандартизовано для вмісту 20% бакозидів) Родіола (Rhodiola rosea) Екстракт (корінь) 200 мг / * (Стандартизовано для вмісту 3% загальних розавінів) і 1% салідрозидів) Екстракт ромашки (Matricaria recutita) (квітка) 100 мг / * Екстракт меліси (Melissa officinalis) (листя) 100 мг / * (Стандартизовано для вмісту 5% розмаринової кислоти) Ашваганда (Withania somnifera) Екстракт (корінь) 200 мг / * (Стандартизовано для вмісту 2,5% вітанолідів) *Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 3 капсули в день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, NAC Glycine Powder, НАК 1800 та Гліцин, 1...
(5)
2045 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності