Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул

Код: 31830
Фото товару Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул
5029 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
CoQ10 це коензим, який відіграє важливу роль у здоровї мітохондрій. Мітохондрії містяться у ваших клітинах і відповідають за виробництво енергії. Оскільки коензим Q10 підтримує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Коензим Q10 60 капсул

Pure Encapsulations, SR-CoQ10 with PQQ, Коензим Q10, 60 капсул

Опис

CoQ10 — це коензим, який відіграє важливу роль у здоров’ї мітохондрій. Мітохондрії містяться у ваших клітинах‚ і відповідають за виробництво енергії. Оскільки коензим Q10 підтримує клітинне дихання, він також сприяє виробленню енергії для таких тканин, як серце, які її потребують у великій кількості.

PQQ‚ також відомий як піролохінолінхінон‚ природним чином зустрічається в організмі людини та в деяких овочах. Він також підтримує функцію та синтез мітохондрій. У поєднанні з CoQ10 він може захистити цілісність клітинних мембран, служачи антиоксидантом, який бореться з потенційно шкідливими вільними радикалами. Обидві сполуки сприяють здоровому функціонуванню серця та ефективному використанню кисню вашими клітинами.

Тим часом‚ PQQ є відносно новим кофактором, відкритим наприкінці 1970-х років. Він може діяти подібно до вітаміну B-комплексу, захищаючи нейрони та серцево-судинну систему. SR-CoQ10 з PQQ містить BioPQQ, який виробляється в Японії за допомогою запатентованого природного процесу бродіння. Користь PQQ для вашої неврологічної системи походить від його підтримки нейронних рецепторів у мозку, фактора росту нервів, розумової обробки та когнітивних здібностей, а також молекулярних сигналів, які сприяють функціонуванню мітохондрій.

Кожна капсула SR-CoQ10 з PQQ є джерелом біодоступного, водорозчинного та нанорозмірного коензиму Q10 протягом 24-годинного тривалого вивільнення, який легше засвоюється, ніж інші форми, що означає, що вам потрібно приймати цю добавку лише один раз на день, щоб підтримувати хороший рівень коензиму Q10 у плазмі.

Приймайте дві вегетаріанські капсули на день вранці під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки SR-CoQ10 із PQQ на 60 капсул має вистачити приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Коензим Q10 (з мікроактивного комплексу CoQ10-циклодекстрин) 100 мг / BioPQQ Піролохінолін хінон динатрієва сіль 20 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: картопляний крохмаль‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули на день, вранці, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)