NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсул

Код: 31833
Фото товару NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсу
Фото складу NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсу
Фото використання NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсу
Основне фото товара NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсу
6007 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вільні радикали - це атоми, молекули та іони з неспареними електронами. Ваше тіло містить їх у великій кількості, тому що вони беруть участь у багатьох ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations NAC N-Ацетил-L-Цистеїн 360 капсул

NAC N-Acetyl-l-Cysteine 600 mg, NAC N-Ацетил-L-Цистеїн, 360 капсул

Опис

Вільні радикали - це атоми, молекули та іони з неспареними електронами. Ваше тіло містить їх у великій кількості, тому що вони беруть участь у багатьох хімічних реакціях, які важливі для вашого здоров’я. Однак надлишок вільних радикалів так само шкідливий, як і відсутність взагалі, і може негативно вплинути на ваші клітини.

Оскільки вільні радикали дуже важливі, ваше тіло має багато механізмів для обмеження шкоди, викликаної вільними радикалами, і відновлення пошкоджень, які виникають. Однак ви можете підвищити здатність свого організму справлятися з вільними радикалами, приймаючи такі добавки, як NAC (n-ацетил-1-цистеїн) 600 мг. NAC є потужним поглиначем вільних радикалів із численними перевагами для здоров’я.

NAC може підвищити рівень глутатіону, ключового компонента, що забезпечує антиоксидантний захист, у тканинах. Він також може зміцнити легеневу тканину та підтримувати здоров’я дихальних шляхів завдяки своїм антиоксидантним властивостям, що розчиняють слиз. Окрім роботи по виведенню токсинів з організму, він також може покращити ваш настрій.

Окрім N-ацетил-1-цистеїну, кожна овочева капсула також містить вітамін С. Вітамін С підтримує загальне самопочуття, одночасно сприяючи ефективному засвоєнню NAC.

Кожної пляшки з 360 капсул NAC (n-ацетил-1-цистеїну) 600 мг має вистачити приблизно на три місяці в рекомендованій дозі. Приймайте три капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі, якщо не вказано інше.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 360 Кількість на порцію / N-ацетил-L-цистеїн (у вільній формі) 600 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
NAC N-Ацетил-L-Цистеїн (NAC N-Acetyl-L-Cysteine)