Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул

Код: 31847
Фото товару Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
1415 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Пробіотики - це бактеріальні організми, але це не означає, що ви повинні уникати їх будь-якою ціною. Навпаки певні корисні штами бактерій насправді корисні. Хоча найкращий спосіб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Пробіотики 60 капсул

Pure Encapsulations, PureProbiotic, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Пробіотики - це бактеріальні організми, але це не означає, що ви повинні уникати їх будь-якою ціною. Навпаки: певні корисні штами бактерій насправді корисні.

Хоча найкращий спосіб отримати будь-яку поживну речовину – це дієта, це може бути майже неможливо, якщо у вас алергія на харчову чутливість. У випадку пробіотичних бактерій, вони природним чином містяться в йогурті та ферментованих продуктах. Якщо ви не можете їсти молочні або соєві продукти, багато пробіотичних добавок можуть вам не підійти. Доброю новиною є те, що PureProbiotic Allergen Free забезпечує ці мікроорганізми без будь-якого інгредієнта.

Кожна капсула PureProbiotic забезпечує понад п’ять мільярдів КУО наступних штамів бактерій: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis і Bifidobacterium breve. Разом вони допомагають створити середовище у вашому кишечнику, яке краще переробляє поживні речовини, що містяться в їжі та інших добавках. Крім того, пробіотичні бактерії також можуть зміцнити вашу імунну систему. Нарешті, підтримка, яку L. rhamnosus зокрема надає кишковій флорі, може сприяти здоровому контролю ваги у деяких жінок шляхом зміцнення стінок кишечника та запобігання певним молекулам від потрапляння в кров і сприяння запаленню.

Дорослим слід приймати дві капсули на день під час або між прийомами їжі; діти віком від чотирьох років повинні приймати одну капсулу в день. Ви також можете видалити порошок, що міститься в капсулі, і змішати його з будь-якою холодною їжею або напоєм - це ідеальний варіант для тих, хто не може або не хоче ковтати таблетки. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки PureProbiotic Allergen Free на 60 капсул має вистачити від одного до двох місяців. Для досягнення найкращих результатів обов’язково зберігайте цю пробіотичну формулу в холодильнику.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш 5 мільярдів КУО / Забезпечення: Lactobacillus acidophilus (La-14) Lactobacillus plantarum (Lp-115) Lactobacillus rhamnosus (Lr-32) Bifidobacterium lactis (Bl-04) Bifidobacterium breve (Bb-03) Bifidobacterium bifidum (Bb-06) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий крохмаль, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища‚ додані допоміжні речовини.Гіпоалергенний.

Дозування

Діти віком від 4 років: 1 капсула на день під час або між прийомами їжі. Дорослі: 2 капсули на день під час або між прийомами їжі. Примітка: порошок можна вийняти з капсули та змішати з холодною їжею чи напоєм.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності