Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml each

Код: 31853
Фото товару Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml eac
Фото складу Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml eac
Фото використання Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml eac
Основне фото товара Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml eac
(5)
1397 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Зручна рідка формула для одноразової порції для забезпечення підтримки в разі безсоння! Sleep Solution одноразова рідина містить унікальну суміш магнію, гліцину, теаніну та мелатоніну в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка сну 58 ml each

Sleep Solution single dose liquid 1 Box, Підтримка сну, 58 ml each

Опис

Зручна рідка формула для одноразової порції для забезпечення підтримки в разі безсоння! Sleep Solution (одноразова рідина) містить унікальну суміш магнію, гліцину, теаніну та мелатоніну в зручній одноразовій системі доставки рідини, що забезпечує широкий спектр підтримки при періодичному безсонні. Формула спрямована як на емоційне розслаблення, так і на м’язове розслаблення, а також на початок і якість сну, щоб заохочувати спокійний сон протягом ночі. Крім того, гліцин і магній включені для підтримки м’язової релаксації та здорового циклу сну. У невеликому дослідженні за участю добровольців, які втратили сон, 3 г інгібіторного нейромедіатора гліцину суб’єктивно покращили якість сну, час початку сну та денну пильність. Мелатонін також полегшує настання сну та ефективність сну. L-теанін включений для сприяння розслабленню та пом’якшенню випадкового стресу. Дослідження показують, що l-теанін посилює вироблення альфа-хвиль у мозку, що є ознакою релаксації. Ксиліт включений у формулу завдяки своїм підсолоджуючим властивостям і властивостям для здоров’я зубів, включаючи підтримку рН слини та концентрацію мінералів для сприяння балансу мікрофлори та мінералізації зубів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 пляшка (58 мл / 1,96 рідкої унції) Порції в упаковці: 6 Кількість на порцію / Магній (у вигляді цитрату магнію) 145 мг / 36% гліцину (вільна форма) 3 г / Suntheanine l-theanine 100 мг / Мелатонін 3 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, ксиліт, лимонна кислота, натуральна малина, лимонад та інші натуральні ароматизатори, сорбат калію, очищений екстракт стевії. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Без штучних підсолоджувачів та ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймати по 1 пляшці за 30-60 хвилин до сну.

Запобіжні заходи

Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей. Проконсультуйтеся з медичним працівником, якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном, перед використанням у дітей, перед використанням у вагітних або годуючих жінок, тих, хто має захворювання, і тих, хто приймає ліки. Під час прийому мелатоніну не керуйте автомобілем і не керуйте механізмами. Цей продукт може бути протипоказаний при аутоімунних захворюваннях або особам, які приймають кортикостероїди.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сну (Sleep Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності