Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул

Код: 31855
Фото товару Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул
(5)
4229 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
EFA Essentials by є зручним джерелом омега-3 і омега-6 жирних кислот. Одна порція містить понад 1000 міліграмів EPA ейкозапентаєнової кислоти і майже 900 міліграмів DHA ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Омега 3 6 9 120 капсул

Pure Encapsulations, EFA Essentials, Омега 3 6 9, 120 капсул

Опис

EFA Essentials by є зручним джерелом омега-3 і омега-6 жирних кислот. Одна порція містить понад 1000 міліграмів EPA (ейкозапентаєнової кислоти) і майже 900 міліграмів DHA (докозагексаєнової кислоти) з риб’ячого жиру. EPA і DHA є омега-3 жирними кислотами, які можуть сприяти розвитку когнітивних функцій і здоров’ю серцево-судинної системи.

GLA (гамма-ліноленова кислота) - це омега-6 жирна кислота, яка може працювати для потенційного полегшення симптомів, пов’язаних із сухістю шкіри; це тому, що це може сприяти доставці поживних речовин і периферичному кровотоку. Кожна порція м’яких капсул EFA Essentials із чотирьох капсул містить 100 міліграмів GLA з олії огуречника холодного віджиму.

EPA, DHA та GLA можуть співпрацювати, сприяючи збалансованому виробленню ейкозаноїдів, таких як простагландини, які є сигнальними молекулами, які можуть працювати з різноманітними клітинами, наприклад клітинами суглобів. EFA Essentials може допомогти усунути такі симптоми, як легкий біль і скутість.

Нарешті, ця незамінна добавка жирних кислот може допомогти підтримувати здоровий зір. Його інгредієнти можуть сприяти виробленню сліз, слізної плівки та утриманню вологи в очах.

Приймайте від двох до чотирьох м’яких капсул на день. Пляшки зі 120 капсул EFA Essentials має вистачити від двох до чотирьох місяців у стандартній дозі.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеподібні капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 20 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% концентрат риб’ячого жиру (з анчоусів, сардин) 1‚914 мг / Забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 570 мг DHA (Докозагексаєнова кислота) 430 мг Інші жирні кислоти Омега-3 130 мг Олія огуречника (Borago Officinalis) (насіння) 300 мг / Забезпечення: GLA (гамма-ліноленова кислота) 50 мг Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода), натуральний лимонний ароматизатор, запатентована природна суміш антиоксидантів (природні токофероли, екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат). Містить рибу (анчоуси, сардини). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоуси, сардини).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 6 9 (EFA Omega 3-6-9)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності