Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул

Код: 31856
Фото товару Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото складу Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото використання Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул
Основне фото товара Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул
(5)
6329 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Щоб жити повноцінним життям, потрібно підтримувати свої суглоби. Запалення або біль можуть зменшити їх діапазон рухів, ускладнюючи рухи. Здоровя суглобів також дозволяє комфортно займатися спортом, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка суглобів 60 капсул

Joint Complex Single Dose, Підтримка суглобів, 60 капсул

Опис

Щоб жити повноцінним життям, потрібно підтримувати свої суглоби. Запалення або біль можуть зменшити їх діапазон рухів, ускладнюючи рухи. Здоров’я суглобів також дозволяє комфортно займатися спортом, що підтримує загальне самопочуття.

Коліна, лікті та інші суглоби містять хрящі. Joint Complex (разова доза) — це добавка, яка може підтримувати здоровий хрящ. Він забезпечує гіалуронову кислоту, МСМ та колаген типу II. Цей колагеновий комплекс виготовляється з курячої грудної кістки та стандартизований, щоб гарантувати, що він забезпечує 25 відсотків неденатурованого колагену типу II, що може бути ефективнішим, ніж комбінація глюкозаміну та хондроїтину. У той же час МСМ додатково сприяє функціонуванню суглобів і комфорту, одночасно підтримуючи антиоксидантну активність під час тренувань.

Гіалуронова кислота змащує суглоби та поглинає шок, сприяючи затримці води в тканинах. Крім того, деякі трави також можуть підтримувати тканини суглобів. Joint Complex (разова доза) містить куркуму, спецію, яка зазвичай використовується в індійському каррі, яка може допомогти зняти запалення завдяки сполукам куркуміну, які вона містить; кожна капсула містить 18 відсотків куркуміноїдів). Boswellia serrata‚ яка також відома як індійський ладан‚ може полегшити скутість і біль.

Для максимального засвоєння Joint Complex (разова доза) містить кілька унікальних версій цих інгредієнтів. Босвелія 5-LOXIN AKBA і куркума Meriva додатково підтримують здоров'я суглобів, підтримуючи метаболізм цитокінів і активність ферментів 5-ліпоксигенази та циклооксигенази-2. Одночасно гіалуронова кислота HyaMax легко проникає в шкіру, суглоби та сполучну тканину.

Вам потрібно приймати лише одну капсулу на день під час їжі, щоб отримати користь. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсул Joint Complex (одноразової дози) має вистачити приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / UC-II Неденатурований колаген типу ІІ 40 мг / (стандартизований для вмісту 25% неденатурованого колагену типу ІІ) Гіалуронова кислота (низькомолекулярна) 70 мг / МСМ (метилсульфонілметан) ) 400 мг / Фітосома куркуми Meriva 100 мг / (Екстракт куркуми (куркума довга) (корінь) і фосфоліпідний комплекс) (Стандартизовано для вмісту 18% куркуміноїдів) 5-LOXIN - Екстракт босвелії серратної 100 мг / Екстракт індійського ладану (босвелії серратної) ( смола ясен) (Стандартизовано для вмісту 30% 3-ацетил-11-кето-бета-босвелієвої кислоти (AKBA)) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), хлорид калію, аскорбілпальмітат. Містить сою. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності