E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул

Код: 31880
Фото товару E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул
Фото складу E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул
Фото використання E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул
Основне фото товара E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул
(5)
3799 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Століттями європейці та корінні американці використовували олію примули вечірньої, яку отримують із жовтоцвітучої рослини, як традиційну медицину. Тепер ви можете отримати його в зручній формі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Олія примули вечірньої 250 капсул

E.P.O. Evening Primrose Oil, Олія примули вечірньої, 250 капсул

Опис

Століттями європейці та корінні американці використовували олію примули вечірньої, яку отримують із жовтоцвітучої рослини, як традиційну медицину. Тепер ви можете отримати його в зручній формі капсул. Кожна капсула EPO містить 500 міліграмів олії насіння вечірньої примули холодного віджиму.

Чому це важливо? Олія примули вечірньої є хорошим джерелом кількох незамінних жирних кислот, особливо гамма-ліноленової кислоти (GLA). GLA відіграє кілька важливих ролей у підтримці благополуччя. Наприклад, це може сприяти передменструальному комфорту у жінок перед менопаузою, потенційно полегшуючи легкий біль у грудях та інші симптоми, які відволікають від повсякденного життя в цей час місяця. Його потенційна здатність підтримувати роботу серцево-судинної системи також здається особливо важливою в жіночому організмі.

Крім того, людський організм перетворює GLA в дигомогаммаліноленову кислоту (DGLA), речовину, яка може підтримувати комфорт суглобів декількома способами. DGLA може підтримувати здорову активність цитокінів і достатнє виробництво простагландинів E1 (PGE1), що може зменшити біль і скутість, полегшуючи запалення.

Крім того, EPO може позитивно вплинути на ваш зовнішній вигляд. Гамма-ліноленова кислота може модулювати гамма-інтерферон і метаболізм ейкозаноїдів; як наслідок, олія примули вечірньої може покращити здоров’я шкіри та сприяти очистінню шкіри з меншим почервонінням і подразненням. Кожна м’яка гелева капсула EPO 500 мг містить мінімум 45 міліграмів (дев’ять відсотків) GLA.

Приймайте від однієї до чотирьох м’яких капсул на день, розділивши дози. Ви можете приймати цю добавку під час або між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 250 капсулами EPO 500 мг має вистачити від двох до восьми місяців.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Калорії 5 Калорій з жиру 5 Загальний жир 0,5 г / Олія примули вечірньої (Oenothera biennis) (насіння) (холодного віджиму) 500 мг / (Стандартизовано для вмісту 9% гама -ліноленова кислота (GLA)) Денна норма не встановлена. Деякі добові норми, засновані на дієті з 2‚000 калорій. Ваші значення можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, забруднювачів навколишнього середовища або доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 1-4 рази на день під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Олія примули вечірньої (Evening Primrose Oil)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності