VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул

Код: 31885
Фото товару VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул
Фото складу VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул
Фото використання VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул
Основне фото товара VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул
(5)
5941 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Частина підтримки здорових очей полягає в тому, щоб вони виробляли достатню кількість сліз. Природні сльози допомагають зволожити поверхню очей. Слізні залози відповідають за секрецію цих ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка здоров'я зору 180 капсул

VisionPro EPA/DHA/GLA, Підтримка здоров'я зору, 180 капсул

Опис

Частина підтримки здорових очей полягає в тому, щоб вони виробляли достатню кількість сліз. Природні сльози допомагають зволожити поверхню очей. Слізні залози відповідають за секрецію цих сліз, але їм може знадобитися додаткова допомога для підтримки балансу цитокінів і простагландинів. На щастя, збільшення споживання EPA та DHA омега-3 може сприяти покращенню секреторної функції.

Хоча існують штучні очні краплі, ви можете замість цього спробувати добавку, яка стимулює природне сльозовиділення. VisionPro EPA/DHA/GLA забезпечує кілька незамінних омега-3 жирних кислот з риб’ячого жиру, які можуть бути включені в ліпідний шар очей для підтримки в’язкості та текучості. DHA та EPA допомагають підтримувати слізну плівку, невидиме рідинне покриття, яке покриває та захищає очі. Вони забезпечують візуальний комфорт, сприяючи затримці води, зменшуючи ймовірність того, що вам доведеться страждати від сухості очей.

Крім того, кожна з цих м’яких капсул також містить олію насіння огірочника холодного віджиму, яка забезпечує GLA (також відому як гамма-ліноленова кислота). GLA може підтримувати формування здорової слізної плівки, сприяючи балансу простагландинів і виробленню муцину. Муцин - це слизька речовина, яка допомагає підтримувати вологу на поверхні ока. Нарешті, VisionPro EPA/DHA/GLA може зменшити запалення нормально функціонуючих і здорових очей.

Приймайте три м’які капсули на день під час їжі. Кожна порція з трьох капсул містить майже 3000 міліграмів концентрату риб’ячого жиру, отриманого з норвезьких і чилійських анчоусів і сардин, а також 75 міліграмів ГЛК лише за 30 калорій. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки VisionPro EPA/DHA/GLA на 180 м’яких капсул має вистачити приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 30 Калорій з жиру 30 Загальний жир 3 г / 5% концентрат риб’ячого жиру (з анчоусів, сардин) 2‚871 мг / Забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 855 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 645 мг / Інші жирні кислоти Омега-3 195 мг / Олія бораго (Borago officinalis) (насіння) 450 мг / Забезпечення: гамма-ліноленова кислота (GLA) 75 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, вода), натуральний лимонний ароматизатор, запатентована природна суміш антиоксидантів (екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат, натуральні токофероли). Містить рибу (анчоуси, сардини). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоуси, сардини).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка здоров'я зору (Eye Health)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності