Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, 60 капсул

Код: 31901
Фото товару Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, ...
Фото складу Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, ...
Фото використання Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, ...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, ...
(5)
4156 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Ви можете бути знайомі з кальцієм через його здатність підтримувати міцність кісток. Однак глюкарат кальцію є унікальним. Це форма глюкарової кислоти.Хоча ви можете знайти глюкаринову ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766298003573
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Кальцій D-Глюкарат 60 капсул

Pure Encapsulations, Calcium-D-Glucarate, Кальцій D-Глюкарат, 60 капсул

Опис

Ви можете бути знайомі з кальцієм через його здатність підтримувати міцність кісток. Однак глюкарат кальцію є унікальним. Це форма глюкарової кислоти.

Хоча ви можете знайти глюкаринову кислоту в різних продуктах харчування (найчастіше в картоплі, апельсинах і брокколі), більш зручним джерелом може бути така добавка, як «Кальцію-d-глюкарат». Він містить 500 міліграмів d-глюкарату кальцію (який містить солі глюкарату) у кожній капсулі.

D-глюкарат може мати детоксикаційний ефект, оскільки токсичні сполуки в печінці - незалежно від того, чи вони виробляються природним шляхом під час процесів організму, чи виникають через вплив навколишнього середовища - можуть зв'язуватися з глюкуроновою кислотою для виведення. У результаті безпечний процес очищення, який називається глюкуронізація, здатний видалити ці токсини з вашого тіла. На жаль, людський організм також містить фермент під назвою бета-глюкуронідаза, який може розщеплювати ці сполуки та перешкоджати їхньому виходу через продукти життєдіяльності (тобто вони мають потенціал для повторного всмоктування). Хороша новина полягає в тому, що d-глюкарат може пом’якшувати та контролювати активність цього ферменту, коли він метаболізується бактеріями в кишечнику, дозволяючи вашому організму очищатися під час Фази II детоксикації.

Кальцію-d-глюкарат забезпечує подальшу допомогу в детоксикації, підтримуючи здоров'я та функціонування клітин і тканин печінки. Фактично, він сприяє здоров’ю клітин у всьому тілі, включаючи легені, груди, товсту кишку та простату. Нарешті‚ це може допомогти контролювати здоровий рівень ліпідів (жирів).

Приймайте від однієї до шести капсул на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 60 капсул кальцію-d-глюкарату має тривати від 10 днів до двох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / D-глюкарат кальцію 1000 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули, 1-3 рази на день, під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій D-Глюкарат (Calcium-D-Glucarate)