Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol, Бета Ситостерол, 270 капсул

Код: 31929
Основне фото товара Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol, Бета Ситостерол, 270 капсул
(5)
2938 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Простата є важливою частиною чоловічого організму. Він відповідає за можливість вільного і комфортного сечовипускання. Якщо ви або чоловік у вашому житті потребуєте підтримки простати, то вам підійде ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Бета Ситостерол 270 капсул

Pure Encapsulations, Beta-Sitosterol, Бета Ситостерол, 270 капсул

Опис

Простата є важливою частиною чоловічого організму. Він відповідає за можливість вільного і комфортного сечовипускання. Якщо ви або чоловік у вашому житті потребуєте підтримки простати, то вам підійде бета-ситостерин.

Бета-ситостерин — це природна речовина, що входить до складу комплексу фітостеролів. Фітостероли - це сполуки, отримані з рослин. Окрім потенційно позитивного впливу на сечовивідні шляхи, вони також можуть підтримувати здоров’я серцево-судинної системи. Сучасні дієти зазвичай містять набагато менше цих рослинних стеринів, ніж ранні раціони людини.

У деяких випадках можливе доброякісне збільшення простати. Хоча зазвичай це не викликає серйозних проблем зі здоров’ям, збільшення простати може чинити надмірний тиск на уретру; цей тиск може ускладнити сечовипускання без болю. На щастя, бета-ситостерин може сприяти покращенню відтоку сечі та загальному сприянню здоров’ю простати. Нарешті, це може сприяти підвищенню сексуального бажання.

Окрім бета-ситостеролу, отриманого із сої, кожна овочева капсула також містить вітамін С (аскорбілпальмітат). Вітамін С може сприяти кращому засвоєнню основного інгредієнта.

Бета-ситостерин не містить ГМО, тому вам не доведеться турбуватися про потенційний вплив штучних або генетично модифікованих організмів. Одна пляшка Beta-Sitosterol містить 270 капсул‚ що є ідеальним розміром для запасу!

прагне розробляти та виготовляти високоякісні дієтичні добавки. Контроль якості під час розробки та виробничого процесу має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 270 Кількість на порцію / Бета-ситостерин (з комплексу фітостеролів) 60 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Містить Соя. Отримано та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте герметично в прохолодному, сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте лише за наявності захисної пломби Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бета Ситостерол (Beta Sitosterol)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності