Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул

Код: 32095
Фото товару Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул
Фото складу Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул
Фото використання Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул
Основне фото товара Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул
(5)
1672 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Lipotropic Complex від Integrative Therapeutics - це надзвичайно ефективна харчова добавка, яка може підтримувати реакції трансметилювання - життєво важливі процеси, важливі для життя, здоровя та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Integrative Therapeutics Підтримка серця та судин 90 капсул

Lipotropic Complex, Підтримка серця та судин, 90 капсул

Опис

Lipotropic Complex від Integrative Therapeutics - це надзвичайно ефективна харчова добавка, яка може підтримувати реакції трансметилювання - життєво важливі процеси, важливі для життя, здоров’я та регенерації клітин. Ключем до цих реакцій є внесок - або перенесення - метильних груп‚ які є органічними сполуками, що складаються з трьох атомів водню, зв’язаних з атомом вуглецю. Хоча незліченні харчові добавки інших виробників містять поживні речовини, необхідні для здорових реакцій трансметилювання, лише капсули Lipotropic Complex забезпечують наступні переваги:

Майже все, що ви їсте або п’єте, має проходити через печінку, тому вона піддається впливу всіх поживних речовин і хімічних речовин, що містяться в їжі та напоях. Крім того, печінка виробляє жовч; Жовч необхідна для того, щоб допомогти організму розщеплювати жири, а також виводити токсини з печінки. Здорова печінка сприяє загальному самопочуттю.

Ця добавка забезпечує природну підтримку печінки завдяки поєднанню фітонутрієнтів - найкорисніших сполук на рослинній основі. Він також містить жовчні солі, щоб максимізувати його користь. Кожна капсула Lipotropic Complex містить 90 капсул.

Компанія Integrative Therapeutics понад 35 років постачає високоякісні харчові добавки для медичних працівників. Її продукція була протестована в тисячах клінічних досліджень, і з гордістю виробляється на підприємстві, яке пройшло аудит GMP. Виробничі процеси Integrative Theraputics відповідають або перевищують усі галузеві стандарти.

Офіційний сайт: https: //www. integrativepro. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату) 25 мг / 1‚250% фолієвої кислоти (як торгова марка Quatrefolic (6S)-5-метилтетрагідрофолат глюкозамінової солі) 100 мкг / 25% вітаміну B12 (у вигляді метилкобаламіну) 25 мкг / 417% магнію (у вигляді оксиду магнію, аспартату) 34 мг / 9% L-метіоніну 333 мг / холіну (у вигляді холіну бітартрату) 192 мг / коріння редьки (Rephanus sativus) 133 мг / інозиту 125 мг / розторопші молочної (Silybu m marianum ) Екстракт насіння 112 мг / (стандартизований для вмісту 40% силімарину) Екстракт кореня кульбаби (Taraxacum officinale) 100 мг / Екстракт кори дерева (Chionanthus virginicus) 100 мг / Екстракт надземних частин чистотілу (Chelidonium majus) 37 мг / Екстракт кореня буряка (Beta vulgaris) 32 мг / Бичача жовч 25 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), лаурат кальцію. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, ароматизаторів і консервантів.

Дозування

Приймайте по 1 або 2 капсули тричі на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Не рекомендується використовувати вагітним або годуючим грудьми. Не використовуйте, якщо у вас камені в жовчному міхурі, якщо є кишкова непрохідність або запалення. Людям з алергією на рослини родини Asteraceae (Compositae), включаючи амброзію, слід використовувати цей продукт з обережністю. Якщо ви приймаєте будь-які рецепти наркотиків або якщо у вас є захворювання шлунково-кишкового тракту, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка серця та судин (Cardio Support)
Integrative Therapeutics, Indolplex, Індолплекс, 60 капсул
(5)
2775 грн
Доставлення