NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул

Код: 32209
Фото товару NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул
Фото складу NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул
Фото використання NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул
Основне фото товара NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул
1895 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Якщо ваша травна система функціонує не ідеально, капсули Pan-V Rx від NuMedica можуть полегшити перетравлення частинок їжі на поживні речовини, які можуть засвоюватися для різноманітних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica Pan-V 90 капсул

NuMedica, Пан-В, Pan-V, 90 капсул

Опис

Якщо ваша травна система функціонує не ідеально, капсули Pan-V Rx від NuMedica можуть полегшити перетравлення частинок їжі на поживні речовини, які можуть засвоюватися для різноманітних процесів організму. Ця формула травного ферменту рослинного походження, здається, є життєво необхідною для виробництва енергії, відновлення та підтримки організму.

Ця добавка від NuMedica розроблена, щоб допомогти вашій травній системі ферментами, які можуть допомогти полегшити симптоми, включаючи кишкові гази, здуття живота, метеоризм, печію та кислотність.

Такі компоненти, як протеаза, допомагають перетворювати білок в амінокислоти, які забезпечують життєво важливу основу для м’язів і нейромедіаторів. Папаїн, отриманий з папайї, і бромелайн, отриманий з ананаса, є травними ферментами, які можуть додатково полегшити травні механізми організму для засвоєння складних білків. Здається, вони полегшують весь процес‚ і покращують застосування життєво важливих поживних речовин. Амілаза розщеплює крохмаль, тоді як ліпаза сприяє метаболізму жиру. Целюлаза може сприяти перетравленню вуглеводних зв’язків у клітковині, тоді як лактаза допомагає розщеплювати лактозу або молочний цукор.

Почніть приймати капсули Pan-V Rx від NuMedica та підтримайте свою травну систему для загального здоров’я та бадьорості.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Запатентована мультиензимна суміш 171 мг / Протеаза 12‚500 HUT / Кислотостабільна протеаза 100 SAPU / Амілаза 2‚500 DU / Ліпаза 750 FIP / Целюлаза 500 CU / Лактаза 200 ALU / папаїн (з папайї) 6‚000 FCCPU / бромелайн (з ананаса) 5‚000 FCCPU / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий мальтодекстрин, целюлоза (рослинні капсули), рослинний стеарат магнію, тригліцериди середнього ланцюга (MCT), діоксид кремнію. Містить: горіхи (кокос). Не містить: молока, яєць, риби, молюсків, арахісу, пшениці, сої. Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP. Безглютеновий / вегетаріанський.

Дозування

Приймайте по одній капсулі 1-3 рази на день під час або після їди або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Застереження щодо алергенів: Містить: горіхи (кокос).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3349 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3349 грн
Доставлення