Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл

Код: 32294
Фото товару Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл
Фото складу Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл
Фото використання Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл
Основне фото товара Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл
3728 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Thrivagen Thrivagen використовує динамічну силу адаптогенів Sun Horse Energy для проникаючих носіїв ліпідів Quicksilver Delivery System. Цей мякий, але потужний адаптогенний тонік підтримує здоровя жіночої ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Quicksilver Scientific Thrivagen 50 мл

Quicksilver Scientific, Триваджен, Thrivagen, 50 мл

Опис

Thrivagen Thrivagen використовує динамічну силу адаптогенів Sun Horse Energy для проникаючих носіїв ліпідів Quicksilver Delivery System. Цей м’який, але потужний адаптогенний тонік підтримує здоров’я жіночої репродуктивної та ендокринної системи незалежно від пори місяця. Він розроблений, щоб підтримувати гормональну гармонію, збалансований настрій, стійку енергію та спокійний сон. Сучасний світ бомбардує нас вимогами, які швидко виснажують запаси енергії. Жіночий організм дуже чутливий до цих факторів стресу. Коли стрес стає хронічним, він може порушити все: від гормонів до імунної функції. Адаптогени - це рослинні сполуки, які допомагають підтримувати реакцію організму на щоденні стресори, підвищуючи життєвий тонус. Thrivagen поєднує перевірені часом адаптогени для підтримки жіночої статі та благополуччя всього тіла. Адаптогенні рослинні речовини – Адаптогени – це рослинні речовини, які підтримують реакцію організму на щоденні стреси, зміцнюючи здоров’я та бадьорість. Доведено, що ці рослинні засоби вирішують проблеми жіночого здоров’я, що посилюються через напругу, включаючи втому, порушення менструального циклу та низьке лібідо. Щомісячна регулярність + стійкість – ексклюзивна суміш із 16 трав, розроблена майстерним травником Деном Моріарті. Ці рослинні речовини допомагають підтримувати регулярність менструального циклу та знижують рівень менструального дискомфорту. Ягода Chaste Tree включена завдяки її відомим терморегуляційним ефектам, тоді як Shatavari, як відомо, виробляє природні фітоестрогени. Неперевершена біодоступність – цей ліпосомальний адаптогенний тонік, що добре засвоюється, забезпечує швидке засвоєння та рівну або більшу дію, ніж стандартні сухі трави чи настоянки‚ для результатів, які ви можете відчути. .

Офіційний сайт: https: //www.quicksilverscientific.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мл (2 насоси) Порція в контейнері: 50 Кількість на порцію / %DV фосфоліпідів (з лецитину насіння соняшнику) 50 мг / Запатентована рідина SunHorse 400 мг / Адаптогенна трав’яна суміш Gynostemma rhizone (Jiaogulan)‚ Ягоди асаї, Перуанська мака ‚ Корінь американського женьшеню, плід лимонника, корінь китайської солодки, корінь родіоли, корінь астрагалу, плодове тіло рейші, кора катуаби, насіння гуарани, шатаварі, корінь ашвагандхи, дягіль архангельський, ягода цнотливого дерева, сироп кленового соку Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: гліцерин, етанол, вода, токоферсолан, камедь акації, природні суміші токоферолів.

Дозування

Приймати по 2 порції всередину двічі на день. Потримати в роті 30 секунд перед проковтуванням. Повторіть до бажаної дози або за вказівкою медичного працівника. Приймати натщесерце, принаймні за 10 хвилин до їжі.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Quicksilver Scientific, Liposomal GABA + L-Theanine, ГАМК, 50 мл
(5)
2169 грн
Доставлення