Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул

Код: 32341
Фото товару Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул
2115 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Шукаєте пробіотичну суміш, яка допоможе травленню та захистить вас від шкідливих бактерій? Pro-5 розроблено спеціально для вас. Вам потрібен такий пробіотик, як Pro-5? Хоча лікарі та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Pro-5 60 капсул

Klaire Labs SFI, Про-5, Pro-5, 60 капсул

Опис

Шукаєте пробіотичну суміш, яка допоможе травленню та захистить вас від шкідливих бактерій? Pro-5 розроблено спеціально для вас.

Вам потрібен такий пробіотик, як Pro-5?

Хоча лікарі та дієтологи погоджуються, що пробіотики не є абсолютно необхідними для гарного здоров’я, вони швидко вказують на численні переваги цих «хороших» бактерій. Хоча дослідження позитивного впливу пробіотиків тривають, є обнадійливі докази того, що пробіотики можуть допомогти полегшити діарею (особливо, якщо вона є результатом використання певних антибіотиків), підтримати здоров’я сечового міхура, запобігти та полегшити симптоми інфекцій сечовивідних шляхів (ІМП) та вагінальні дріжджові інфекції‚ підвищують імунітет‚ та зменшують симптоми синдрому подразненого кишечника (СРК). Пробіотики можуть навіть зменшити видимість певних неприємних шкірних захворювань у дітей.

З усіх джерел пробіотиків, чому Pro-5 є правильним варіантом для вас? Це дуже потужна, високоякісна формула, яка пропонує економічно ефективну альтернативу більш дорогим добавкам без будь-яких жертв. П’ять пробіотичних варіантів у ньому забезпечують підтримку, необхідну для створення та підтримки здорових бактерій у вашому кишечнику.

Klaire Labs відібрала лише найкращі пробіотичні штами для цих капсул. П'ятеро, які потрапили в розріз:

Тільки ви можете вирішити, що настав час почати вживати пробіотичну формулу. Однак, оскільки переваги пробіотиків чітко визначені, навіщо чекати ще один день? Якщо на те пішло, чому ви вибираєте будь-який інший продукт, крім Pro-5, якщо користувачі повідомляють про майже миттєве покращення травлення та більше енергії? Кожна пляшка Pro-5 від Klaire Labs містить 60 вегетаріанських капсул.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (25+ мільярдів КУО) 490 мг / На основі інуліну (отриманого з кореня цикорію) Lactobacillus rhamnosus 9,4+ мільярда КУО / Bifidobacterium bifidum 6,3+ мільярда КУО / Lactobacillus acidophilus 6,3+ мільярдів КУО / Streptococcus thermophilus 1,5+ мільярдів КУО / Lactobacillus bulgaricus 1,5+ мільярдів КУО / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода)‚ та l-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця/глютен, кукурудза, дріжджі та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Усі інгредієнти найвищої якості та доступної чистоти. Розроблено для найчутливішої людини. Цей продукт виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP та ISO 9001: 2008.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день або за вказівкою лікаря. Капсули можна роз’єднати, а поживні речовини приймати окремо.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в холодильнику та щільно закритим, щоб зберегти ефективність продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення