Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул

Код: 32352
Фото товару Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул
1793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Ваше тіло має природний pH або кислотно-лужний баланс, за якого воно функціонує найкраще. Якщо ваш організм надто кислий, у вас може бути знижена здатність засвоювати ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Bi-Carb Formula 250 капсул

Klaire Labs SFI, Би-Карб Формула, Bi-Carb Formula, 250 капсул

Опис

Ваше тіло має природний pH‚ або кислотно-лужний‚ баланс, за якого воно функціонує найкраще. Якщо ваш організм надто кислий, у вас може бути знижена здатність засвоювати поживні речовини, відновлювати пошкоджені клітини та позбавлятися від токсинів. Крім того, ви можете відчувати себе втомленим і більш схильним до захворювання. З іншого боку‚ надмірна лужність може бути такою ж поганою. Якщо ваше тіло занадто лужне, ви можете відчувати оніміння або поколювання в руках, ногах або обличчі; м'язові посмикування; м'язові спазми; неконтрольована тряска; спантеличеність; або нудота.

У китайській медицині кажуть, що ваша дієта впливає на рН-баланс вашого тіла. Більшість м’яса, молочних продуктів, насіння, горіхів, бобових та безалкогольних напоїв вважаються кислими продуктами; тоді як більшість фруктів і овочів вважаються лужними продуктами; у кожній групі харчових продуктів є винятки. Шлунок американців часто надто кислий через типову західну дієту з високим вмістом м’яса та солодких газованих напоїв. Найкращий спосіб досягти належного балансу рН для вашого тіла - це збалансоване харчування. Однак вам може бути важко досягти цього балансу лише за допомогою дієти. Тому вам може знадобитися добавка, наприклад Bi-Carb Formula від Klaire Labs, щоб допомогти вам.

Bi-Carb Formula від Klaire Labs може допомогти збалансувати рН вашого тіла. Активні інгредієнти цих вегетаріанських капсул:

Одна пляшка Bi-Carb Formula містить чотиримісячний запас за умови прийому в рекомендованій дозі однієї капсули щодня з шістьма унціями склянки води щодня.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і обслуговує медичних працівників уже понад 40 років. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Кількість на капсулу % добової норми Калій (з 320 мг бікарбонату калію) 125 мг 4 % Натрій (з 320 мг бікарбонату натрію) 88 мг 4 % Інші інгредієнти: Целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода)‚ і л -лейцин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну капсулу з приблизно 6 унціями води або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення