Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул

Код: 32354
Фото товару Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул
(5)
3326 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
SIBB-Zymes містить активну суміш ферментів пептидази та протеази з активністю дипептидилпептидази IV (DPP-IV). Ферменти пептидази та протеази допомагають розщеплювати рослинні та тваринні білки, включаючи казеїн ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Ферменти 180 капсул

Klaire Labs SFI, SIBB-Zymes, Ферменти, 180 капсул

Опис

SIBB-Zymes містить активну суміш ферментів пептидази та протеази з активністю дипептидилпептидази IV (DPP-IV). Ферменти пептидази та протеази допомагають розщеплювати рослинні та тваринні білки, включаючи казеїн (молоко/молочні продукти), глютен (пшениця, жито, овес, ячмінь та інші зерна) та сою. Ферменти пептидази, які експресують активність DPP-IV, особливо ефективні в розщепленні багатих проліном екзорфінів (діючих опіатами) пептидів, отриманих з неповністю перетравленого казеїну, глютену та сої, які можуть впливати на функцію центральної нервової системи в деяких людей. SIBB-Zymes може допомогти розщепити харчові дисахариди та олігосахариди, включаючи лактозу.

Офіційний сайт: https://klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Суміш ферментів 612 мг / * Глюкоамілаза 120 AGU^ Комплекс протеази/пептидази 121‚660 HUT^ з активністю ендопептидази‚ Екзопептидази‚ та DPP-IV. Сахараза (інвертаза) 1‚000 SU^ Лактаза 3‚600 ALU^ Мальтаза 600 DP^ *Денна норма не встановлена. ^Одиниці – це ті, що використовуються в моєму виданні (IX) Кодексу харчових хімічних речовин (FCC). Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода) і целюлоза. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

2 капсули на початку кожного прийому їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Klaire Labs SFI, VitaSpectrum Citrus Powder, Вітаспектрум, 171 г
(5)
2223 грн.
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн.
Доставлення