Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток

Код: 32360
Фото товару Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток
Фото складу Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток
Фото використання Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток
(5)
2276 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Serralase забезпечує потужні вегетаріанські протеази для використання як системний ферментний препарат для підтримки відновлення та підтримки тканин. Протеолітичні ферменти активують клітини, що сприяють відновленню тканин, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Альфа-ліпоєва кислота 90 таблеток

Klaire Labs SFI, Serralase, Альфа-ліпоєва кислота, 90 таблеток

Опис

Serralase забезпечує потужні вегетаріанські протеази для використання як системний ферментний препарат для підтримки відновлення та підтримки тканин. Протеолітичні ферменти активують клітини, що сприяють відновленню тканин, і розщеплюють клітинні залишки, пов’язані з метаболізмом запалення, таким чином підтримуючи здорову проникність судин, модулюючи процеси відновлення тканин і прискорюючи відновлення. Пептидаза Serratia, високоактивна та специфічна ендопептидаза, широко використовується для сприяння відновленню після операції чи травми, підтримки функції суглобів та допомоги дихальній системі в розщепленні та очищенні слизу. Пептидаза Serratia також допомагає захистити чутливу тканину шлунково-кишкового тракту від подразнення, яке може вплинути на здоров’я тканин і кишковий комфорт. Дослідження показують, що пептидаза Serratia руйнує біоплівку та сприятливо модулює імунну відповідь. Використовується високоочищена, стабільна пептидаза Serratia, культивована з бактеріального джерела. Бромелайн (з ананаса) і папаїн (з папайї) розширюють протеолітичні дії, оскільки кожен фермент діє в різних точках білкових молекул. Каталаза (бактеріальне джерело)‚ всюдисущий фермент організму‚ знешкоджує перекис водню. Кишковорозчинна оболонка захищає активність ферментів від розкладання шлунковою кислотою. Серралаза є потужнішою, ніж багато аналогічних ферментних формул, тому може знадобитися менше таблеток.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порція в упаковці: 90 Кількість на порцію / %DV Суміш протеолітичних ферментів 390 мг / Постачання наступних вегетаріанських ферментів: Serratia peptidase (з Serratia marcescens) (Peptizyme SP ) 15‚000 SPUΔ Бромелайн (ананасовий фермент) 360 GDUΔ Папаїн (фермент папайї) 450‚000 PUΔ Каталаза (з Aspergillus niger) 75 IUΔ Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, натрію кроскармелоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота, стеарат магнію та дисперсійне покриття з кишковорозчинного сополімеру. Peptizyme SP є зареєстрованою торговою маркою Specialty Enzymes and Biotechnologies. ΔЕнзимні одиниці згідно з визначенням FCC. Не містить: молока/казеїну, яєць, риби, молюсків, арахісу, пшениці та сої. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Таблетка, що містить, отримана з високоочищеної кокосової олії та/або пальмоядрової олії, яка не містить білка. Сформульований як гіпоалергенний. GMP і сторонні сертифікати якості. Зроблено в США

Дозування

По 1 таблетці від 1 до 3 разів на день між прийомами їжі. Інтенсивна підтримка: від 3 до 6 таблеток на день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Таблетка, що містить, отримана з високоочищеної кокосової олії та/або пальмоядрової олії, яка не містить білка. Сформульований як гіпоалергенний. Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Klaire Labs SFI, Equazen Vitaspectrum, Вітаспектрум, 146 г
(5)
2223 грн
Доставлення
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1102 грн
Доставлення