Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул

Код: 32369
Фото товару Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул
1954 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Нормальний травний тракт містить важливі бактерії, які допомагають травленню, що дозволяє вам отримувати користь від поживних речовин, які ви споживаєте. Хоча ви знайдете ці бактерії ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Vital-Plex 100 капсул

Klaire Labs SFI, Витал-Плекс, Vital-Plex, 100 капсул

Опис

Нормальний травний тракт містить важливі бактерії, які допомагають травленню, що дозволяє вам отримувати користь від поживних речовин, які ви споживаєте. Хоча ви знайдете ці бактерії в деяких йогуртах і деяких видах молока, ваш лікар може порекомендувати вам приймати пробіотичні добавки, особливо якщо ви приймаєте антибіотики. На жаль, антибіотики вбивають здорові, «хороші» бактерії на додаток до поганих бактерій, які викликають у вас захворювання. Vital-Plex від Klaire Labs допомагає відновити баланс дружніх бактерій у вашому травному тракті.

Вибираючи пробіотик, ви хочете переконатися, що кожна порція містить велику кількість живих мікроорганізмів, відомих як колонієутворюючі одиниці (КУО). Vital-Plex — це пробіотична добавка, яка містить понад 5 мільярдів КУО кількох сертифікованих штамів, включаючи:

Vital-Plex від Klaire Labs розроблений таким чином, щоб бути безпечним для людей з алергією. Кожна вегетаріанська капсула не містить молочних продуктів і не містить поширених алергенів, таких як горіхи, яйця, молюски, глютен, кукурудза, дріжджі та соєві боби. Він також не містить жодних консервантів, штучних барвників та підсолоджувачів.

Одна пляшка містить 100 капсул, яких вам вистачить майже на два місяці або довше. Капсули Vital-Plex також можна роз’єднати, що дозволить вам отримувати поживні речовини окремо, змішуючи їх із рідиною. Пробіотики зберігають свою дію до тих пір, поки ви охолоджуєте пляшку і тримаєте її щільно закритою.

Klaire Labs є лідером у постачанні гіпоалергенних пробіотиків і вже більше 40 років обслуговує медичних працівників. Його добавки не містять глютену та молочних продуктів. Компанія регулярно співпрацює з дослідниками та клініцистами, щоб розробити продукти, ідеальні для пацієнтів, які потребують підтримки шлунково-кишкового тракту.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (5+ мільярдів КУО) 530 мг / На основі інуліну (отриманого з кореня цикорію) Lactobacillus acidophilus 1,25+ мільярда КУО / Lactobacillus rhamnosus 1,25+ мільярда КУО / Bifidobacterium bifidum 1,25+ мільярдів КУО / Bifidobacterium lactis 1,25+ мільярдів КУО / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза‚ вода)‚ та l-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця/глютен, кукурудза, дріжджі та соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Усі інгредієнти найвищої якості та доступної чистоти. Розроблено для найчутливішої людини. Цей продукт виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP та ISO 9001: 2008.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну або дві капсули на день або за вказівкою лікаря. Капсули можна роз’єднати, а поживні речовини приймати окремо.

Запобіжні заходи

Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігайте в холодильнику та щільно закритим, щоб зберегти ефективність продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення