Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул

Код: 32371
Фото товару Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул
5018 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Встановіть шлях до здоровя та благополуччя, використовуючи вегетаріанські капсули Ther-Biotic Factor-6 від Klaire Labs. Ця гіпоалергенна формула містить у собі 3 види пробіотиків лактобактерій і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI Пробіотики 60 капсул

Klaire Labs SFI, Ther-Biotic Factor-6, Пробіотики, 60 капсул

Опис

Встановіть шлях до здоров’я та благополуччя, використовуючи вегетаріанські капсули Ther-Biotic Factor-6 від Klaire Labs. Ця гіпоалергенна формула містить у собі 3 види пробіотиків лактобактерій і 3 біфідобактерій, пропонуючи понад 100 мільярдів КУО здорових бактерій на порцію. Пробіотики демонструють величезну користь для підтримки здоров’я.

Ця пробіотична суміш від Klaire Labs може запропонувати дружні бактерії, які могли б вбити шкідливі кишкові бактерії для сприяння здоров’ю шлунково-кишкового тракту. Ці штами можуть сприяти розщепленню та засвоєнню поживних речовин. Таким чином, це може підвищити захист вашого організму та підтримати імунітет. Він може генерувати коротколанцюгові жирні кислоти, джерело живлення для клітин товстої кишки.

Lactobacillus acidophilus і bifidobacterium lactis можуть сприяти розщепленню лактози на прості цукри. Lactobacillus paracasei може підвищити рівень енергії, а оптимальні рівні bifidobacterium bifidum можуть захистити слизову оболонку кишечника та сприяти синтезу клітковини. Bifidobacterium longum може заспокоїти тривогу та роздратування, тоді як lactobacillus rhamnosus може запобігти нездоровому збільшенню ваги та глікемічному дисбалансу.

Почніть приймати вегетаріанські капсули Ther-Biotic Factor-6 від Klaire Labs, і ви зможете отримати підтримку всього тіла одним махом.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотична суміш (100 мільярдів КУО) 595 мг / На основі целюлози Bifidobacterium longum Lactobacillus acidophilus Lactobacillus rhamnosus Bifidobacterium lactis Lactobacillus paracasei Денна норма немає встановлено. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), запатентований полісахаридний комплекс InTactic і L-лейцин. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

Дорослі: 1 капсула на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника. Діти: за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення