Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул

Код: 32416
Фото товару Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул
Фото складу Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул
Фото використання Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул
Основне фото товара Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул
1255 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
InterFase Plus поєднує ту саму унікальну формулу ферменту, що міститься в InterFase, з етилендіамінтетраоцтовою кислотою EDTA. Наявність кальцію, заліза та магнію необхідна для створення біоплівки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Klaire Labs SFI InterFase Plus 60 капсул

Klaire Labs SFI, ИнтерФаз Плюс, InterFase Plus, 60 капсул

Опис

InterFase Plus поєднує ту саму унікальну формулу ферменту, що міститься в InterFase, з етилендіамінтетраоцтовою кислотою (EDTA). Наявність кальцію, заліза та магнію необхідна для створення біоплівки та служить для зшивання аніонних областей полімерів. InterFase Plus містить EDTA, який зв'язує метали, необхідні для утворення біоплівки. InterFase Plus можна використовувати для максимальної активності антибіоплівки.

Офіційний сайт: https: //klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порція в упаковці: 30 Кількість на порцію / натрію (у вигляді динатрію ЕДТА) 30 мг / 1% патентованого ферменту/суміш ЕДТА 675 мг / Забезпечує такі активні ферменти: полісахариди Специфічні ферменти Глюкоамілаза (з ізомальтазою) ланцюгова активність) / Хітозаназа / Целюлаза / Комплекс геміцелюлази/пектинази / Бета-глюканаза / Протеїно- та пептидно-специфічні ферменти Комплекс протеази/пептидази з активністю ендопептидази, екзопептидази та DPP-IV / Інші ферменти та лізоцим EDTA (від яєчний білок) / Serratia peptidase (вкрита кишковорозчинною оболонкою) / EDTA (як динатрію EDTA) / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), аскорбілпальмітат і мікрокристалічна целюлоза. Peptizyme SP‚ зареєстрована торгова марка Specialty Enzymes. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Зроблено в США. Сертифікат GMP.

Дозування

Дорослі: залежно від віку та розміру, приймати по 2 капсули від 1 до 4 разів на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря. Капсули слід приймати окремо від їжі, щоб максимізувати ефективність ферменту.

Запобіжні заходи

Застереження: цей продукт не призначений для тривалого щоденного використання. Не використовуйте цей продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте захворювання нирок або печінки або вам менше 18 років. Якщо у вас є будь-які інші захворювання, якщо ви приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, або маєте алергію на яйця, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Klaire Labs SFI, Mag Complete, Магній, 120 капсул
(5)
1129 грн
Доставлення
Saccharomyces Boulardii 3 Billion, Сахароміцети буларді, 60 ка...
(5)
2240 грн
Доставлення