Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул

Код: 32445
Фото товару Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул
Фото складу Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул
Фото використання Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул
Основне фото товара Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул
3556 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Шукаєте добавку, яка містить трави та поживні речовини для зміцнення імунітету в зручній капсулі? Daily Immune містить цинк, біофлавоноїди, поліфеноли, адаптогени та полісахариди для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Підтримка імунітету 120 капсул

Daily Immune, Підтримка імунітету, 120 капсул

Опис

Шукаєте добавку, яка містить трави та поживні речовини для зміцнення імунітету в зручній капсулі? Daily Immune містить цинк, біофлавоноїди, поліфеноли, адаптогени та полісахариди для підтримки вашої імунної системи, а також вашого повного благополуччя.

Імунні клітини, такі як макрофаги та лімфоцити, мають рецептори вітаміну D, що означає, що цей вітамін може активувати ці імунні клітини, які можуть захистити вас від нездужання. Тим часом‚ гриб майтаке‚ алое вера‚ та арабіногалактан (з дерева модрини) забезпечують полісахариди. Полісахариди можуть сприяти здоровому функціонуванню імунних медіаторів, крім підтримки здоров’я цих імунних клітин.

Гесперидин може підтримувати належне вивільнення гістаміну. Гістамін бере участь в імунних і запальних реакціях‚ і може сприяти виникненню неприємних симптомів алергії, таких як чхання або нежить.

Екстракт меліси та бузини містить поліфеноли, антоціани та флавоноїди, які мають потенційні антиоксидантні властивості, щоб допомогти захистити клітини вашої імунної системи. Цинк є мікроелементом, який може надати додаткову підтримку імунітету та керувати запаленням, допомагаючи функціонувати вашим Т-клітинам, а цитрусові біофлавоноїди (з апельсинів, лимонів, мандаринів, грейпфрутів та лаймів) також можуть служити антиоксидантами, які нейтралізують потенційно шкідливі вільні речовини. радикалів у поєднанні з вітаміном С.

Нарешті, елеутеро і астрагал можуть служити адаптогенними травами. У результаті вони можуть допомогти вашій імунній системі, а також решті вашого тіла справлятися з випадковим стресом. І фізичні, і психічні стресори можуть знизити ваш імунний захист без цієї підтримки.

Приймайте дві капсули на день під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки Daily Immune із 120 капсул вистачить приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 200 мг / 333% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% цинк (у вигляді цитрату цинку) 10 мг / 67% цитрусових біофлавоноїди 100 мг / Гесперидин метилхалкон 100 мг / Бузина європейська (Бузина) (Sambucus nigra) Екстракт (фрукти) 150 мг / Меліса лікарська (Melissa officinalis) Екстракт (листя) 200 мг / (Стандартизовано для вмісту 5% розмаринової кислоти) Арабіногалактан 200 мг / Екстракт алое вера (Aloe Barbadensis) (внутрішнє філе) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 10% полісахаридів) Екстракт гриба майтаке (Grifola frondosa) (все тіло рослини) 150 мг / Екстракт астрагала (Astragalus membranaceus) (корінь) 75 мг / Елеутро (Eleutherococcus senticosus) Екстракт (корінь) 75 мг / (Стандартизований для вмісту 0,8% елеутерозидів). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка імунітету (Immune Support)