Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул

Код: 32450
Фото товару Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул
Фото складу Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул
Фото використання Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул
Основне фото товара Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул
(5)
3513 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Ваша імунна система є особливо важливою це захист організму від інфекцій і хвороб. Він складається з клітин, тканин, білків та органів, які працюють разом, щоб ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Засіб від алергії 120 капсул

Aller-Essentials, Засіб від алергії, 120 капсул

Опис

Ваша імунна система є особливо важливою; це захист організму від інфекцій і хвороб. Він складається з клітин, тканин, білків та органів, які працюють разом, щоб захистити ваше тіло від інфекційних організмів і хвороб. Білі кров’яні тільця, або лейкоцити, є клітинами, які беруть участь у пошуку та знищенні хвороботворних організмів. Низький імунітет може призвести до аутоімунних проблем, запалення або алергії. Ваша імунна відповідь полягає в тому, як ваше тіло розпізнає та захищається від шкідливих організмів і сторонніх речовин.

Ви можете зміцнити свою імунну систему, дотримуючись добре збалансованої дієти, яка включає багато фруктів, овочів, цільнозернових продуктів і нежирного білка; зокрема продукти, багаті антиоксидантами, такі як ягоди, червоний виноград, картопля, квасоля, морква та яблука. Іншим зручним способом є щоденна добавка, наприклад «Aller-Essentials».

Ці рослинні капсули були розроблені для підтримки здорової імунної функції у відповідь на навколишнє середовище; Ця добавка сприяє здоровому функціонуванню тучних клітин, функції носа, вивільненню гістаміну, балансу цитокінів та активності імунних клітин. Ця формула складається з інгредієнтів, які можуть допомогти покращити вашу імунну відповідь, таких як:

Приймайте дві-чотири капсули Aller-Essentials щодня, розділеними дозами під час або між прийомами їжі, якщо інше не призначено лікарем. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цю або будь-яку іншу добавку.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 417% екстракту тиноспори індійської (Tinospora Cordifolia) (надземні частини) 450 мг / Ферментатний комплекс сухих дріжджів Epicor (з Saccharomyces Cerevisae) 250 мг / Кверцетин 125 мг / Метилхалкон гесперидину 100 мг / Екстракт яблука (Malus Pumila) (цілий фрукт) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 75% поліфенолів) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), мальтодекстрин, аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Засіб від алергії (Allergy Support)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності