Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Код: 32465
Фото товару Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото складу Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Фото використання Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
Основне фото товара Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул
(5)
2234 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
У вашому тілі щодня відбувається окислення, яке може призвести до утворення вільних радикалів. Вільні радикали можуть викликати ланцюгові реакції в клітинах, потенційно призводячи до пошкодження ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Альфа-ліпоєва кислота 60 капсул

Alpha Lipoic Acid 200 mg, Альфа-ліпоєва кислота, 60 капсул

Опис

У вашому тілі щодня відбувається окислення, яке може призвести до утворення вільних радикалів. Вільні радикали можуть викликати ланцюгові реакції в клітинах, потенційно призводячи до пошкодження клітин. У деяких випадках клітини можуть навіть загинути в результаті цих хімічних реакцій. Життєво важливо боротися з цими поганими наслідками за рахунок збільшення споживання антиоксидантів, таких як альфа-ліпоєва кислота (ALA), які захищають здоров’я клітин, видаляючи вільні радикали та пригнічуючи реакції окислення.

Окрім своїх антиоксидантних властивостей, альфа-ліпоєва кислота також є ключовим компонентом метаболічного процесу. Він покращує виробництво енергії в м’язах, підвищуючи при цьому активність вітамінів С і Е. Оскільки він водорозчинний і жиророзчинний, альфа-ліпоєва кислота функціонує у всьому тілі, впливаючи на функціонування кожного органу; його вплив включає підвищення функції печінки. Дослідження показали, що альфа-ліпоєва кислота особливо корисна для здоров’я нервів.

Багато людей отримують альфа-ліпоєву кислоту, вживаючи багато свіжих фруктів і овочів. На жаль, це часто легше сказати, ніж зробити. Тому ви можете приймати такі добавки, як «Альфа-ліпоєва кислота 200 мг», щоб підвищити свій рівень.

Ці овочеві капсули — це здоровий і зручний спосіб поповнити ваші запаси антиоксидантів. На додаток до АЛК, яка може зменшити видимі ознаки старіння, захищаючи клітини від пошкодження вільними радикалами, альфа-ліпоєва кислота 200 мг також містить вітамін С. Вітамін С також має переваги проти вільних радикалів, крім підтримки вашої імунної системи.

Кожен флакон Альфа-ліпоєвої кислоти 200 мг містить 60 капсул. При рекомендованому дозуванні від однієї до чотирьох капсул на день, які приймаються окремо під час їжі, однієї пляшки вистачає приблизно на один місяць.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Альфа-ліпоєва кислота (тіоктова кислота) 200 мг / Аскорбілпальмітат (жиророзчинний вітамін С) 16 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-4 капсули на день, розділеними дозами, під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Альфа-ліпоєва кислота (Alpha Lipoic ALA)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності