ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г

Код: 32533
Фото товару ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г
Фото складу ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г
Фото використання ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г
Основне фото товара ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г
3277 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Порошок EpiIntegrity сприяє підтримці цілісності шлунково-кишкового тракту широкого спектру, націлюючи на здорову модуляцію імунних реакцій слизової оболонки, середовища мікробіома, захисту слизової оболонки та здоровя епітеліальних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations EpiIntegrity Powder 171 г

ЕпиИнтегрити Паувдер, EpiIntegrity Powder, 171 г

Опис

Порошок EpiIntegrity сприяє підтримці цілісності шлунково-кишкового тракту широкого спектру, націлюючи на здорову модуляцію імунних реакцій слизової оболонки, середовища мікробіома, захисту слизової оболонки та здоров’я епітеліальних клітин. Порошок EpiIntegrity розроблений для сприяння здоровій модуляції імунної відповіді слизової оболонки для підтримки цілісності та функції шлунково-кишкового тракту (ШКТ). Модуляція Th2 може бути показана при розгляді імунного балансу в шлунково-кишковому тракті. L-глутамін є необхідним паливом для ентероцитів (клітин, що вистилають тонкий кишечник і товсту кишку), підтримуючи клітинне оновлення, виробництво глутатіону та здорове, щоденне відновлення тканин, одночасно сприяючи здоровій функції ворсинок. Арабіногалактан — це пребіотична клітковина, яка у високих концентраціях міститься в модринах Північної Америки. Було показано, що він підвищує концентрацію корисних бактерій, таких як Bacteroidetes і Faecalibacterium prausnitzii. Корисна мікрофлора має вирішальне значення для правильного функціонування та розвитку кишкової лімфоїдної тканини (GALT). Дослідження показують, що більш високі рівні F. prausnitzii пов’язані зі здоровим балансом цитокінів і функцією ШКТ. У клінічних випробуваннях було показано, що арабіногалактан сприяє функціонуванню імунних клітин. У рандомізованому тритижневому дослідженні за участю здорових дорослих арабіногалактан посилив вроджену імунну систему, підтримуючи ключову першу лінію захисту. Perilla підтримує гомеостаз цитокінів слизової оболонки ШКТ. У рандомізованому, контрольованому дослідженні за участю 50 осіб 150 мг екстракту бенегуту Perilla frutescens двічі на день забезпечили статистично значущу підтримку шлунково-кишкового комфорту. Дослідження показують, що перила також допомагає підтримувати баланс цитокінів і стабілізувати тучні клітини. Астрагал сприяє балансу цитокінів і підтримує активність макрофагів, природних клітин-кілерів (NK) і Т-клітин. Адаптогени, такі як астрагал, підтримують фізіологічний і клітинний гомеостаз і позитивно впливають на імунну функцію та антиоксидантний захист. Дегліциризована солодка (DGL) підтримує кишковий комфорт, підтримуючи захисну слизову оболонку.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 5,7 грамів) Порції в упаковці: приблизно 30 Кількість на порцію / Калорії 15 Загальна кількість вуглеводів 2,5 г / Натрій (природний) 25 мг / 1% арабіногалактану 2,4 г / L-глутамін (у вільній формі) 2,4 г / Бенегут Perilla (Perilla frutescens) Екстракт (листя) 150 мг / Астрагал (Astragalus membranaceus) 200 мг / Дегліциризований екстракт солодки (Glycyrrhiza glabra) (корінь). Денна норма (DV) не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: лимонна кислота, натуральні ароматизатори полуниці та лимонаду, яблучна кислота, очищений екстракт листя стевії. Без глютену / ГМО / Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 мірній ложці 1-2 рази на день. Додайте 1 порцію до 8 унцій. води або соку. Струсіть або перемішайте до розчинення.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)