NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул

Код: 32554
Фото товару NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул
Фото складу NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул
Фото використання NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул
Основне фото товара NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул
(5)
4303 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Ви коли-небудь чули про натто? Це солоний, горіховий японський делікатес із ферментованих соєвих бобів, який зазвичай їдять з рисом. Завдяки своєму унікальному складу натто забезпечує ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Наттокіназа 60 капсул

NSK-SD Nattokinase 100 mg, Наттокіназа, 60 капсул

Опис

Ви коли-небудь чули про натто? Це солоний, горіховий японський делікатес із ферментованих соєвих бобів, який зазвичай їдять з рисом. Завдяки своєму унікальному складу натто забезпечує специфічний фермент, відомий як наттокіназа.

Наттокіназа підтримує фібринолітичний процес і здорове згортання крові. Ваша кров повинна згортатися, щоб запобігти сильній кровотечі, коли ви отримуєте незначний поріз або подряпину. Однак надмірне згортання також може бути поганим для вас; якщо це відбувається в неправильних місцях, це може заважати кровотоку по всьому тілу.

NSK-SD - це форма наттокінази, яку було виділено, щоб надати вам її користь‚ без придбаного смаку (зазвичай вона липка та має сильний сирний запах). Наттокіназа може функціонувати шляхом розчинення аномальних тромбів; він робить це, намагаючись розчинити крихітні волокна, відомі як фібрин, які утворюють міцну сітку. Крім того, з нього видалено вітамін K2. Вітамін K може мати відносно рідкісні побічні ефекти у деяких людей, тому добавка без нього може бути кращою.

NSK-SD Nattokinase 100 мг забезпечує щонайменше 20‚000 FU (фібринолітичних одиниць) на грам‚ це означає, що кожна 100-міліграмова капсула містить 2‚000 FU як активний інгредієнт. Він також містить вітамін С для подальшого сприяння засвоєнню. Пероральна наттокіназа може бути більш довготривалим способом підтримки кровоносних судин.

Приймайте одну овочеву капсулу двічі на день під час або між прийомами їжі. Обов’язково приймайте кожну дозу з інтервалом у 12 годин. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсулами NSK-SD Nattokinase 100 мг має вистачити приблизно на один місяць.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Наттокіназа (2000 FU) (соя) 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат. Містить сою. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 2 рази на день з інтервалом 12 годин під час або між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Наттокіназа (Nattokinase)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності