Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул

Код: 32564
Фото товару Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул
5190 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Ваш мозок складається з кількох клітин серед цих клітин є фосфатидилсерин який є хімічною речовиною, відповідальною за полегшення міжклітинної комунікації. Ця клітина допомагає забезпечити здорове ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations PS Plus 60 капсул

Pure Encapsulations, ПС Плюс, PS Plus, 60 капсул

Опис

Ваш мозок складається з кількох клітин; серед цих клітин є фосфатидилсерин‚ який є хімічною речовиною, відповідальною за полегшення міжклітинної комунікації. Ця клітина допомагає забезпечити здорове когнітивне функціонування, сприйняття та пам’ять. Зазвичай ваше тіло може виробляти власний фосфатидилсерин, але більшу частину необхідного воно отримує з харчових джерел, таких як капуста та соя.

Фосфатидилсерин може запобігти погіршенню здатності до навчання та обробки, пам’яті та словесного пригадування, яке часто відбувається з віком.

PS Plus by поєднує фосфатидилсерин, отриманий із соняшникового лецитину, що не містить сої, із запатентованим комплексом антиоксидантів із фруктів і овочів, щоб допомогти вашому мозку та нервовій системі. Усі ці функції важливі не лише для людей похилого віку, а й для працюючих дорослих та студентів.

Кожна рослинна капсула PS Plus містить такі інгредієнти, як:

Цієї пляшки з 60 капсулами PS Plus вам вистачить від одного до двох місяців, залежно від вашої дози.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Sharp-PS ЗЕЛЕНИЙ фосфатидилсерин 150 мг / (із соняшникового лецитину) (без сої) Запатентована суміш PhytoMemory 150 мг / забезпечує екстракт дикої чорниці (Vaccinium angustifolium) (фрукти) )‚ Екстракт полуниці Орлеанської (Fragaria x ananassa) (плід)‚ концентрат соку шпинату (Spinacia oleracea) (лист) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ мальтодекстрин‚ діоксид кремнію‚ трикальцій фосфат‚ аскорбілпальмітат. Без глютену, без сої, без ГМО та гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАЙТЕ В ПРОХОЛОДНОМУ СУХОМУ МІСЦІ. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)